Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy to jest normalne ?

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór mam do was jedno male pytanko.

Zawsze,gdy podejdę do ściany widzę co jest za nią o.O

Przykład :1321053411-U144516.jpg

Czy to jest normalne?Może coś mi się zwaliło ?

Mam tak na każdej mapie ...

9368_gold.png

Opublikowano

To raczej nic takiego bo ja tez mam takie cos i nie tylko ze scianami ale tez ze skrzynkami, ze widze co jest w środku takowej skrzynki, ale nie widze tak bardzo duzo jak ty.

A ten koles ma racje ze to nie metin

beznazwygr.png

Opublikowano

To raczej nic takiego bo ja tez mam takie cos i nie tylko ze scianami ale tez ze skrzynkami, ze widze co jest w środku takowej skrzynki.

A ten koles ma racje ze to nie metin

Nie wiesz może czy da radę jakoś się tego wyzbyć ?

Co jak co utrudnia mi to grę ...

9368_gold.png

Opublikowano

Reinstalowales gre od kiedy tak masz?

Reinstala nie zrobię,bo nie mam instalki.

Co do tych problemów graficznych to od boskiej konserwacji ze środy -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Zrob reinstala bo co innego mozesz zrobic. Np. Ja mialem potworne lagi ze nie moglem chodzic ani nic robic, a jak zrobilem reinstala to lagi sie znacznie zmniejszyly. A instalke mozesz przecierz pobrac z oficjalnej strony ca.

beznazwygr.png

Opublikowano

Zrob reinstala bo co innego mozesz zrobic. Np. Ja mialem potworne lagi ze nie moglem chodzic ani nic robic, a jak zrobilem reinstala to lagi sie znacznie zmniejszyly. A instalke mozesz przecierz pobrac z oficjalnej strony ca.

Wiesz na moim necie zajmie mi to 3h -.-

Poczekam na komentarz innych.Może jest jakieś inne wyjście z sytuacji ...

9368_gold.png

Opublikowano

Ej wiem.. moze zmniejsz rozdzielczosc i wylacz krew i takie o. A jak masz mala rozdzielczosc to ustaw ja idealnie do twojego monitora. Jak to nie pomoze to juz nie wiem jak ci pomoc, zostal jeszcze reinstal, albo poczekac do nastepnego patcha czy czegos w tym rodzaju.

beznazwygr.png

Opublikowano

ale dlaczego ma sobie psuc grafike zmieniajac ja najbardziej polecam ci zrobic reinstala bo jak napiszesz z tym do nexona albo oni wykryja u ciebie tego buga ze masz takie cos to jeszcze ci bana dadza bo taki jest nexon a ten nowy antyhack co dodali to sprawdza czy nie ma podmienianych plikow i kij wie czy bana nie wylapiesz dlatego polecam ci reinstala zrobic

-Ushio.png
Opublikowano

ale dlaczego ma sobie psuc grafike zmieniajac ja najbardziej polecam ci zrobic reinstala bo jak napiszesz z tym do nexona albo oni wykryja u ciebie tego buga ze masz takie cos to jeszcze ci bana dadza bo taki jest nexon a ten nowy antyhack co dodali to sprawdza czy nie ma podmienianych plikow i kij wie czy bana nie wylapiesz dlatego polecam ci reinstala zrobic

Jeżeli do nich napiszę o takowym bugu to bana nie dostanę bo to zgłosiłem .

Co do rozdzielki mam pod swój monitor,a krew raczej nic do tego nie ma ;/

9368_gold.png

Opublikowano

1. Zmniejsz rozdzielczosc

2. Poczekaj do nastepnego patcha

3. Reinstal

4. Przyzwyczaj sie do tego ;)

To sa wedlug mnie wszystkie wyjscia z tej sytuacji. No to poczekamy na wypowiedzi innych na ten problem. A co do robienia reinstala to przeciez mozesz wlaczyc sciaganie i isc spac.

beznazwygr.png

Specjalista
Opublikowano

lol ja tak miałem tylko raz jak miałem laga, a możesz normalnie podskakiwać, kucać itp?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

lol ja tak miałem tylko raz jak miałem laga, a możesz normalnie podskakiwać, kucać itp?

Oczywiście.Ten problem tak jak mówiłem mam jak zbliżę się do ściany ;;/

9368_gold.png

Opublikowano

To jest normalne to sa bugi gry poniewaz te sciany sa puste a jak grafika nie jest "dorozwinieta" to wtedy mozna wejsc w sciane w kazdej grze typu CA tak mozna np: CS, WR i tak dalej z tymi grafikami jeszcze CRossFire to jest normalne to jest wina ich a nie twoja czy tam jak uwazasz

" : I jeszcze raz powtarzam TO NIE METIN!! "

Opublikowano

Omek, ja tak samo mam na Sectorze :D Z tym Remote Granade ja myślę, że to jest normalne. Nexon nie da rady ci tego wykryć, więc można i tak grać ^^

Opublikowano

Omek, ja tak samo mam na Sectorze :D Z tym Remote Granade ja myślę, że to jest normalne. Nexon nie da rady ci tego wykryć, więc można i tak grać ^^

Ale ja na każdej mapie widzę co jest za ścianą --.-

9368_gold.png

Opublikowano

To + dla ciebie, Nexon nie da rady ci wykryć tego bo jak ?? Ale jeśli się boisz to przeinstaluj grę.

No właśnie boję się,bo już mi gadają,że mam wh do tego co jak co,ale utrudnia mi to grę ; /

9368_gold.png

Opublikowano

Omek ja na twoim miejscu bym sie cieszyl bo to jst wina Nexona a nie twoja

Piecu ma racje jak sie boisz to przeinstaluj gre albo zglos to bo wkoncu to ich problem zeby naprawic Buga...

Najgorsze,że nie mam instalki ...

CA bd pobierało mi się 3.5h -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Kurde Omek.

Pewnie jak kazdy z nas tutaj wychodzisz sobie na plac posiedziec z kumplami to co to za problem zostawic na te 3-4h kompa wlaczonego zeby sie pobieralo ?

Wracasz do domu i wszystko jest tak jak nalezy i intalujesz gre na nowo.

Nie wiem jak ty jak bym sie cieszyl ze mam nie wykrywalnego wh ^^

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...