Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.60] Mytheria OTS Serdecznie Zapraszamy !

Tritas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mytheria.zapto.org

Mam zaszczyt przywitać wszystkich tibijczyków i zaprosićć was na ots jakiego jeszcze nie było !! .

Dlaczego akurat na Mytherii?

Odpowiedź jest prosta. Ots stworzony jest przez graczy i jest on stworzony z myślą o nich , sam przyznam się szczerze że grywałem na wielu otsach jednak zawsze coś mnie od nich odpychało ! Albo nudny, denny exp , albo mała ilość questów - bądź ich łatwość lub zerowa ilość eventów.

Czego mogę się spodziewać po otsie?

Myślę że stabilność i "inność" w stosunku do innych otsów. Z góry chce poinformować że jest to serwer skromny dla ok 120/150 graczy - idziemy na JAKOŚĆ nie na ILOŚĆ . U nas najlepsze itemy dla każdej profesji dostępne tylko i wyłącznie z questa tak więc siła i moc gracza nie zależy od jego stanu finansowego, w sms shopie dostępne itemy który nie są niezbędne to bycia w topce.

? Client : 8.6

? Experience - 5x

? Magic Level: x9

? Skills: x18

? Loot: x0.3

? Spawn: x2

? Houses: 1 level

? Guilds: 8 level

? Ghostmod : ON

Zaraz po wejsciu na serwer w 3 głownych miastach (thais , venore , carli) (w dp) będą porozżucane itemy z sms shopu , KAŻDY ma możliwość ich zdobycie wystarczy że zalogujesz się równo ze starem serwera i szybko pobiegniesz do dp a napewno znajdziesz coś dla siebie . KTO PIERWSZY ten LEPSZY ;]

BONUSY NA DOBRY POCZĄTEK

Mianowicie mamy dla was pare bonusików np :

*Przedmioty

*Dodatkowo dla pierwszych trzech osób które osiągną 100 , 200 , 300 lvl również

*Dodatkowe premium pkt dla pierwszych osób które uzyskaja skilla nr 100 w danej dziedzinie walki:

*Za każdy pozytywny komentarz pod postem również ( jeżeli ktoś dodał komentarze proszę wysyłać nicki postać do mnie na pw , na forum , a pkt zostaną przydzielone zaraz po starcie )

*Dla gildi (min 12 ludzi , 6 różne ip , min 50 lvl)również przewidziane są nagrody 50pkt od łebka :) Wystarczy że lider gildi wpisze komende !points a pkt zostaną rozdane

Nigdzie indziej nie przeżyjesz tylu przygód co na Mytheria OTS , sprawdź TO , Start już nie długo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...