Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak zacząć przygodę z America's Army

SϒS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , na początek zapraszam do tematu wprowadzającego :

To jest ukryta treść, proszę

Tak więc po tej miłej lekturce ,czas na pobranie gry (oficiall download) :

America's Army 2.8.5 :

Program AA Deploy Client umożliwia graczom szybkie i łatwe ściągniecie gry oraz jej poszczególnych części. W chwili obecnej jego użycie jest jedyną oficjalną drogą dystrybucji wersji 2.8.5.

dc.jpg

Download:

America's Army 3 :

Najnowsza wersja programu Deploy Client pozwalającego ściągnąć AA3.

Deploy Client to dedykowana dla AA aplikacja służąca do prostego i automatycznego ściągnięcia gry. Dodatkowo Deploy udostępnia nam możliwość zajrzenia w tzw. personal jacket (osobiste statystyki) każdego gracza. Jedyne co musisz znać to jego dokładną nazwę żołnierza co pozwoli Ci min. przejrzeć jego osiągnięcia, historię trenigów i misji a nawet sprawdzić celność i rozwój postaci.

Posiada również wbudowaną przeglądarkę serwerów gry, dzięki czemu jeszcze przed uruchomieniem AA3 możemy sprawdzić status ulubionych serwerów a przede wszystkim bezproblemowo i szybko dołączyć do rozgrywki na wcześniej obranym przez nas serwerze.

Instalacja Deploy Client:

1) Ściągamy instalatora Deploy Client z tego linku:

2) Uruchom instalator (być może trzeba będzie poczekad chwilę aż instalator przeskanuje system w poszukiwaniu niezbędnych komponentów).

Pobieranie America's Army za pośrednictwem Deploy Client

1) Kiedy Deploy Client się uruchomi kliknij przycisk 'Download'

2) Zostanie wyświetlone okno "Are you sure you want to download America's Army 3?" . Kliknij przycisk ?Yes? aby rozpocząć instalację lub kliknij przycisk ?No? aby anulować.

3) Przeczytaj licencję 'End User License Agreement' ? EULA.

4) Jeśli zgadzasz się z warunkami Umowy Licencyjnej, wybierz opcję "I have read and agree with the terms listed above" i następnie kliknij 'Continue'. Kliknięcie przycisku ?Cancel? przerwie proces instalacji.

5) Wybierz lokalizację instalacji. Kliknij ?Browse? i wybierz lokalizację na komputerze gdzie chcesz zainstalować America?s Army 3. Kliknij przycisk ?OK? po wybraniu żądanej lokalizacji aby kontynuować proces. Jeśli chcesz anulować instalację kliknij przycisk ?Cancel?.

6) Pasek postępu będzie wyświetlać aktualny stan pobierania dla America's Army 3. W każdej chwili możesz kliknąć przycisk ?Close? aby anulować pobieranie.

Instalacja America's Army za pośrednictwem Deploy Client:

1) Gdy pobieranie America's Army 3 jest kompletne przycisk ?Download? zmieni się na "Install". Kliknij przycisk "Install" i odpowiedz Yes / No dla potwierdzenia/anulowania instalacji.

2) Wybierz "Yes" by zaakceptować domyślną lokalizację lub wybrać inną ścieżkę instalacji.

3) W tym momencie pojawi się pytanie, aby zaakceptować lub odrzucić America's Army End User Licence Agreement. Jeśli odrzucisz proces instalacja zakończy działanie.

4) Po akceptowaniu EULA rozpocznie się proces instalacji.

5) Po zakończeniu procesu instalacji, przycisk "Install" zmieni się na "Launch Game", który po wybraniu pozwoli Ci zdobywać doświadczenie w America's Army 3.

Pracę Wykonał Louis ! Ja to tylko udostępniam dla MPC !

PS: Proszę nie zmieniać linków na jakieś multiupload ,albo coś

gdyż są to oficialne download'y do pobrania gry ! - nie łamanie praw autorskich . Pozdrawiam !

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

A pytanko, czy klient waży 3,87 GB, czy niecałe 1,5 GB? W dwóch miejscach w tym downloaderze są inne informacje, mam zamiar niedługo pobrać i zainteresować się tą gierką ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja gram przez darmowy steam i zajmuje mi to 16,4GB :P Ale to jakoś tak działo że sciągało mi jakieś 4h - mam słaby internet :)

Pewnie grubo spakowane było , potem doszedły patche jakieś instalacyjne i się zebrało , trzymaj :

0 cheaterów ,wszystko za darmo :) Jak pobiera to z około 10sięcio krotnie szybciej

moje łącze miało szybkosc jakieś 47kb na sec pobieralo a w ogl. liczniku dzięki 'temu czemus' prędkość wynosiła 1000kb/s :D

Edytowane przez SϒS™

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

@xDeStRuCtx spoko . Tylko że ja bardziej w aa 2.8.5 gram :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki, tylko kurcze coś Ci nasi userzy nie chcą chyba zagrać w america;s army =(

Opublikowano

Jak będę miał czas to napisze

Opublikowano

W takim razie czekamy z niecierpliwością. Może i ja się skuszę na grę bo akurat szukam coś dla siebie :-)

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Hehe :P Gra warta grania , jak chcesz to Ty też możesz coś takiego zrobić :P w google grafika tego od Ciula jest =)

Opublikowano

Nie chce mi się ściągaj gry dla tylko zobaczenia co tam się dzieje. Musiałbym poczytać jakieś opinie, recenzje ujrzeć dema z gry wtedy być może pobiorę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Dema nie maa xD ejj ! ale ktoś by mógłb zrobić , co nie ? :P

Opublikowano

Panowie, bez offtopu.

@Top

Tutek ładnie wykonany. Grałem kiedyś w AA. Bardzo realistyczna grafa. Dobra grywalność, jednak produkcja nie podeszła mi do gustu. Ale polecam. Gra warta uwagi.

09071535498836998897.png

Opublikowano

@Wisniowy miło słyszeć ! Szkoooda ,wielka szkoooda że prawie nikt nie chce zacząć grać ;/

Opublikowano

Także właśnie teraz przez Steam'a pobieram :]

Chcesz Pojedynek ?

Wyzwij mnie, napisz mi na PW

Jakie pojedynki przyjmuję ?

Diss'y, Graphic Art.

mikolajki.jpg

By Me :]

Lubisz słuchać muzyki ??

Wbij !

http://www.radiovivat.MPCForum.pl

Kliknij jeżeli pomogłem :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie gra jest Zajebista. Grałem w tą grę jak miałem 7-8 lat i mi sie bardzo podobała ! Coś jak Battlefield tylko że America's Army jest darmowa i to WIELKI + . Właśnie próbuje ściągnąć Americana ale nie moge bo mi strona sie nie otwiera xdd. I masz + za Poradnik ^^. Na 100% Zagram :> Pozdro i dzięki Ci za Instalke ;p

I tu macie stronke jak ktoś chce : http://www.americasarmy.pl/

Edytowane przez Mysteriooo