Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich odwiedzających ten temat !

Piszę w sprawie, gdyż chciałem się was spytać, o to, jaki internet jest najlepszy w miarę niskiej cenie ?

Mam teraz radiówkę i szczególnie to nie jestem z niej zadowolony. Także nie może to być internet stacjonarny, gdyż nie ma takiego oto telefonu w domu i chyba się nie opłaca go zakładać tylko dla internetu.

Dodam, że jakieś 700m od mojego domu jest internet dla turystów, jak się podłączyłem tam z laptopa(obok domu) to net był bardzo szybki. Czy jakbym sobie np. pokupował potrzebne rzeczy do tego by ściągać go z PC to było by to legalne?

Proszę o odpowiedzi :D Z góry dzięki ;]

Pomogłem? Kliknij " Lubie To! "

Opublikowano

co masz koło siebie dostępne to jest twój problem nie masz nie można na podstawie tego co mówisz cokolwiek doradzić

jak chcesz się łączyć z domu do darmowego kup antenę zewnętrzną która sama w sonie jest karta wifi o większej mocy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Co do tej anteny, jak bym ją kupił to miałbym internet za darmo ? Nie musiał bym za nic płacić ? Bo jak chciałem się podłączyć tą anteną z internetu radiowego to wyskoczyła jakaś tabela tam trzeba było wybrać jakim sposobem się połączyć i linijka na hasło.

I jeśli by tak dało radę, to proszę o podanie linku do jakiejś fajnej Anteny Wi-Fi.

PS. Jestem kompletnie zielony w tych sprawach : pp

@Edit:

@2up:

Chodzi o doradzenie jakiegoś internetu. Satelitarny lub coś w tym stylu i od razu z firmą lub linkiem do tego. Także, żebym mógł pograć przez internet, tzn. w miarę małe pingi.

Edytowane przez xtomekx19

Pomogłem? Kliknij " Lubie To! "