Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Co kupić BO czy MW3 ?

szyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie co kupic black opsa czy mw3 jak sadzicie ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie wiem skad ten szal na mw3. jezeli chcesz grac na kampanii to mw3 , ale multi w black opsie jest 5x lepsze niz w mw3. taki slabych map na multi zadna czesc coda nie miala ;/

Opublikowano

Zastanawiam sie co kupic black opsa czy mw3 jak sadzicie ?

Twoje pieniądze, twoja decyzja. Są filmiki, opinie na temat tych gier wystarczy poszukać.

Opublikowano (edytowane)

A moim zdaniem lepszy jest BF3.

Ale nie chcę mówić, który cod jest lepszy bo twoja kaska, a później będziesz się żalił, że źle Ci doradziliśmy. (:

//Spam

Edytowane przez Geoning

w83od2.jpg

Opublikowano

Pro kiki Junior Nie spamuj. Wg. mnie multiplayer w Black Opsie jest lepszy, jeżeli chodzi o kampanię to raczej stawiałbym na MW3.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Zależy co lubisz ;D

Black Ops owija się wokół 2 wojny światowej + masz zombi, 9/10 multi (DLC: Nowe mapy [tu będziesz miał jedyne takie nie żadne z wcześniejszych dzieł 3arc'a, jedynie 4 dlc ale tylko zombie]) Nie ma free hacków które są undetected ;D.

Modern Warfare 3 nowe gadżety, specjalne operacje, fajny multi(-em jest to że dedyki nie są rankingowe), -/+ jest easy account :D, DLC: (Zapewne z modern warfare 1/2 i tu jest mój ból, i pewnie będzie coś do specjalnych :D)

Sumując:

BOPS: Super DLC , Zombie , rankingowe dedyki(Nie ma iwnetu), bronie i gadżety są mocno rozwinięte, dobre zabezpieczenia wbiły, jedynie płatne hacki , nie ma ea, spoko ludzie. fabuła 8/10

Mw3: DLC(Nie wiem) , Operacje specjalne, - nierankingowe dedyki, IWNET , Bronie zajebiste , srednie zabezoieczenia, free hacki (póki co) , jest easy account( łatwe konto) , ludzie spoko , Fabuła zajebista

Grafiką się nie różnią zupełnie ;D

@Offtop:

Battlefield 3 niszczy mw3 i bo :D (Grafika miszcz, fabuła też znakomita, masz coś w stylu specialnych operacji, super!)

Opublikowano

Moim zdaniem nazbieraj kaske i kup obie czesci , Polecam obie ;]

Zależy co lubisz ;D

Black Ops owija się wokół 2 wojny światowej + masz zombi, 9/10 multi (DLC: Nowe mapy [tu będziesz miał jedyne takie nie żadne z wcześniejszych dzieł 3arc'a, jedynie 4 dlc ale tylko zombie]) Nie ma free hacków które są undetected ;D.

Modern Warfare 3 nowe gadżety, specjalne operacje, fajny multi(-em jest to że dedyki nie są rankingowe), -/+ jest easy account :D, DLC: (Zapewne z modern warfare 1/2 i tu jest mój ból, i pewnie będzie coś do specjalnych :D)

Sumując:

BOPS: Super DLC , Zombie , rankingowe dedyki(Nie ma iwnetu), bronie i gadżety są mocno rozwinięte, dobre zabezpieczenia wbiły, jedynie płatne hacki , nie ma ea, spoko ludzie. fabuła 8/10

Mw3: DLC(Nie wiem) , Operacje specjalne, - nierankingowe dedyki, IWNET , Bronie zajebiste , srednie zabezoieczenia, free hacki (póki co) , jest easy account( łatwe konto) , ludzie spoko , Fabuła zajebista

Grafiką się nie różnią zupełnie ;D

@Offtop:

Battlefield 3 niszczy mw3 i bo :D (Grafika miszcz, fabuła też znakomita, masz coś w stylu specialnych operacji, super!)

No i coo z tego , Bf i cod to innee gry czemu nikt tego nie zrozumie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...