Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Bezpieczeństwo kbot'a.

Machniuk

Bezpieczeństwo  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ile jest on bezpieczny?

• 0%
      3
    • 20%
      4
    • 45%
      2
    • 60%
      7
    • 80%
      12
    • 99%
      35
    • 100%
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na ile oceniasz bezpieczeństwo kbot'a?

(chodzi oczywiście o banicję).

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

To zależy jak się boci :). Jeżeli grasz ręcznie przynajmniej 1h na 3 dni i kiedy zbierasz boxy, masz niewidkę i Cię dużo razy ten sam gracz nie ubije. To KBot jest bezpieczny w 99.9% ;_).

obraz24.png

Opublikowano

To zależy jak się boci :). Jeżeli grasz ręcznie przynajmniej 1h na 3 dni i kiedy zbierasz boxy, masz niewidkę i Cię dużo razy ten sam gracz nie ubije. To KBot jest bezpieczny w 99.9% ;_).

Dobrze kolega powiedział:)
37214406810321282202.png
Opublikowano

Nie mówię, że tak samo, bo tamte UDOBot jest stary ( Nawet już nie działa jak się nie mylę ).

Gdyby zakutalizować UDOBota, i przystosować do dzisiejszych czasów,

też był by niewykrywalny, ale szybciej chyba będzie napisać własnego bota ;)

DNG? Też jest aktualizowany jak KBot, i wykrywalny w podobnym stopniu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

To zależy co masz na myśli. Do zbierania i na wrota jest na 99,9% bezpieczny a jeśli chcesz bić alieny to nie ma idealnego bota i szanse na warna czy bana wzrastają i to bardzo. Z czasem każdy momentalnie rozpoznaje kto lata na automacie :D

Opublikowano

99%, a ten 1% zależy od cb, jak bocisz

10 more

Opublikowano

To zależy co masz na myśli. Do zbierania i na wrota jest na 99,9% bezpieczny a jeśli chcesz bić alieny to nie ma idealnego bota i szanse na warna czy bana wzrastają i to bardzo. Z czasem każdy momentalnie rozpoznaje kto lata na automacie :D

Mam 2 konta:

- PBDO-Bot - Tylko alieny ( Cubicony ) od 3 tygodni - NIC

- KBot GG - GG + Boxy - Warn -,-

Oba online 24/7.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

noob widze zezaczynasz polityke pro pfdo ;P jak dla mnie czysty traf , ja dalej jestem zadowolony z kbot'a po 5 miesiacach

@romek chodzi ci o % mozliwosc warna? jezeli tak to oceniam ze na 99% nie dostaniesz warna/bana

Opublikowano

% jest minimalny ja sam użytkują 3 miechy nie miałem nic ale dostałem potem perma za bug z konfami teraz prawie miesiac boce na pdbo bocie czy jakoś tak i nic ale moim zdaniem pbdo bot jest mniej wykrywalny ponieważ nie lata w liniach prostych tak jak kbot tylko często skręca i lata jak normalny gracz.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Ja przedstawiam tylko moje doświadczenie w grze:

- Wszystkie konta gdzie zbierałem chociażby godzinkę przy pomocy: BioBot, BoxyBot, Valhalla dostały warna lub perma.

- Nigdy nie dostałem na żadnym koncie nawet ostrzeżenia za zbieranie przy pomocy IBot/Kbot - ponad pół roku często 24/7 i zbieram dalej

- Za bicie alienów dostałem ostrzeżenie za BioBota, za IBot/Kbot uszło bezkarnie ale może to być przypadek bo stosowałem rzadko

- Za wrota robione przy pomocy IBot/Kbot nie dostałem nigdy ostrzeżenia mało tego w razie problemu spokojnie dostawałem zwroty - tydzień temu zrobiłem testowo wrota przy

pomocy PBDO i jak na razie jest spoko

- Obecnie na nowych kontach testowo zbieram przez dwa tygodnie na PBDO i nic sie nie dzieje - jednak nie odważę się puścić przy jego pomocy dobrego konta. Bot jest zbyt

nowy by jednoznacznie określić czy jest wykrywalny i w jakim stopniu. Na markę jaką ma IBot/KBot trzeba sobie zapracować a więc ja spokojnie poczekam

Tak więc podtrzymuję że KBot jest na 99% bezpieczny

Opublikowano

Ja przedstawiam tylko moje doświadczenie w grze:

- Wszystkie konta gdzie zbierałem chociażby godzinkę przy pomocy: BioBot, BoxyBot, Valhalla dostały warna lub perma.

- Nigdy nie dostałem na żadnym koncie nawet ostrzeżenia za zbieranie przy pomocy IBot/Kbot - ponad pół roku często 24/7 i zbieram dalej

- Za bicie alienów dostałem ostrzeżenie za BioBota, za IBot/Kbot uszło bezkarnie ale może to być przypadek bo stosowałem rzadko

- Za wrota robione przy pomocy IBot/Kbot nie dostałem nigdy ostrzeżenia mało tego w razie problemu spokojnie dostawałem zwroty - tydzień temu zrobiłem testowo wrota przy

pomocy PBDO i jak na razie jest spoko

- Obecnie na nowych kontach testowo zbieram przez dwa tygodnie na PBDO i nic sie nie dzieje - jednak nie odważę się puścić przy jego pomocy dobrego konta. Bot jest zbyt

nowy by jednoznacznie określić czy jest wykrywalny i w jakim stopniu. Na markę jaką ma IBot/KBot trzeba sobie zapracować a więc ja spokojnie poczekam

Tak więc podtrzymuję że KBot jest na 99% bezpieczny

Ja na marce KBota 3 razy się zawiodłem permem, bo przed ostrzerzeniami, ale był.

Mimo to PBDO-Bot wydaje mi się, że jest lepszy. Częste aktualizacje, ostrzeżenia automatyczne

gdy BP coś zrobi. No i ma funkcje których KBot nie ma i mieć w bliskiej przyszłości nie będzie.

Np. Skylab, hightech, kubiki, GG, lata po skosie i imituje zachowanie człowieka. No i jest Free :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

U mnie sytuacja wygląda następująco :

- 1 konto , zmienianie z kbota na pbdo gdy ten był nie aktualny i nie ma bana

- Nigdy ne miałem warna za kbota/Ibot/PBDO

- Bociłem 24/h

- Co ciekawe , identyczny czas bocenia co mój kolega z vru Bennq123 , on dostał pierwszego warna i chyba przedwczoraj drugiego.

- Zmieniałem boty , robiąc także wrota zarówno kbotem jak i pbdo - brak bana/

- Nie mam żadnego warna

Dlatego bezpieczznosc kbota oceniam na 99

Opublikowano

A mnie coraz bardziej zachęcacie do przesiadki na PBDObota... Kubiki <3 Ale KBot jest dosyć bezpieczny, warny i bany latają tylko podczas fal na życzenie użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...