Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co kupic zeby zwiększyc FPS

GunzAlex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , gram w BFa na fpsach 30-55 (tak wiem to jest playable ale dla mnie to za malo) i chcial bym zwiekszyc FPS :D

Proc - Intel Q6600 4x2.4ghz

Ram - Geil DDR2 2x1gb

Grafika - Zotac 9800gt (512mb)

i doradzcie co zmienic zeby miec wiekszy fps w BFie :D

aktualnie mam zamiar kupic 4gb ram (2x2)

GunzAlex.png
Opublikowano

EPIC FAIL -.- Maks FPS to 60... Albo 55. Poczytaj w ksiazce instrukcji lub na necie -.-

Kup 2x4G pamiec operacyjna od Kingston.

Karte Graf. Sapphire HD +5000 i bedzie smigac.

EPIC FAIL wiem ze max fps na pc to 60fps a na console to 30 fps

a ja nie chce miec nizej niz 40 fps , teraz rozumiesz?:)

GunzAlex.png
Opublikowano

Tak, ale powiedz mi Panie Aleksie, po co +40 fps jak ludzkie oko lapie tylko 26 klatek na sekunde?

ludzie oko lapie 26

ale komp lapie jeszcze wiecej :D

jak sie ma 26fps to sie ma laggi... moim zdaniem 38 fps jest w sam raz (chodzi mi o bf oczywiscie)

GunzAlex.png
Opublikowano

LiK

560 lepsze, ponieważ ma wieksza wydajnosc.

Jak chcesz zwiekszyc fps graj na niskich i w najnizszej rozdzialce. proste.

Opublikowano

tak jak kolega up najmniejsze ustawienia i rozdzielczość usunąć wszystko z pc co korzysta z neta np. antywirus itp i urywać programu Game Booster

Opublikowano

tak jak kolega up najmniejsze ustawienia i rozdzielczość usunąć wszystko z pc co korzysta z neta np. antywirus itp i urywać programu Game Booster

wiadomo ze gram na minimalnych bo chyba kazdy gra :D ale na malej rozdzielczosci grac nie umiem i uzywam programu game booster

moze ktos sie wypowie na temat ramu , czy to pomoze jesli dokupie kolejne 2 jak mam 2

GunzAlex.png
Opublikowano

wiadomo ze gram na minimalnych bo chyba kazdy gra :D ale na malej rozdzielczosci grac nie umiem i uzywam programu game booster

moze ktos sie wypowie na temat ramu , czy to pomoze jesli dokupie kolejne 2 jak mam 2

Oj sorrki. Ja gram na ultra bez przycinki w FHD i nie pisz ze kazdy gra na minimum.

Nic ci to nie da, dlatego iz masz slaba grafike.

Opublikowano

Oj sorrki. Ja gram na ultra bez przycinki w FHD i nie pisz ze kazdy gra na minimum.

Nic ci to nie da, dlatego iz masz slaba grafike.

oj sorrki. nie obchodzi mnie na jakich detalach grasz a po za tym ty jestes jakims randomowym dzieciakiem ktory kupil battlefielda bo byla dobra reklama

a ja mam klan z ktorym gram w Battlefielda 6 lat i gram zeby wygrywac a nie ogladac grafike :)

GunzAlex.png
Opublikowano

Jak już ktoś tam powiedział, kup lepszą kartę i podkręć lekko procka żeby karta wykorzystywała swój cały potencjał. Ze swojej strony polecam GTX460 lub HD 6850, karty nie drogie, a b. dobra wydajność.

PS. Szukacie może ludzi? hehhehehe

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

oj sorrki. nie obchodzi mnie na jakich detalach grasz a po za tym ty jestes jakims randomowym dzieciakiem ktory kupil battlefielda bo byla dobra reklama

a ja mam klan z ktorym gram w Battlefielda 6 lat i gram zeby wygrywac a nie ogladac grafike :)

Nie jestem jakims randomem ktory patrzy na reklame. Jestem fanem serii BF od poczatku jego istnienia. W BF3 wiedzialem, ze musze zagrac od pojawienia sie pierwszych filmikow. Nie oceniaj ksiazki po okladc.

Dalej twierdze, ze jestes dzieckiem ktory szpanuje iloscia FPS. Kup lepszego kompa.

Opublikowano

@NiNeTaLeS

GunzAlex, to jest człowiek za którym ciągnie się zła opinia, w pewnym bardzo znanym i popularnym MMORPG okradł swojego towarzysza z bardzo cennych przedmiotów, dlatego nie mam nic przeciwko aby traktować tego usera bardziej z grubej rury ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...