Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

Endziu

Co kupić?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepiej kupi?? ;>

• PSP
      22
    • TES V: Skyrim
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedługo będę miał zasilenie gotówki i zastanawiam się co lepiej kupić. Oto rzeczy nad którymi się zastanawiam :

--> PSP używane ok. 300zł

--> TES V: Skyrim

No i mam dylemat co da mi więcej frajdy, psp bym se przerobił i grał w gry z karty, ale jestem odwiecznym fanem serii TES, posiadam wszystkie wydania serii, a skyrim ma być naprawdę EPICKI ;D, podawajcie komentarze dlaczego to a nie to. Zapraszam do głosowania w ankiecie.

PS. Tak jedno wyklucza drugie, bo skyrim = 140 zł <sklep w mieście>, a psp używka 300-350 zł, a będę miał do 300zł, może trochę więcej ;d.

Opublikowano

Psp zdecydowanie (tez jestem fanem tej gry ale do rzeczy)

1.Myślisz że będziesz grał cały czas w 1 grę?

2.Urządzenie jest wielofunkcyjne może ci posłużyc jako odtwarzacz muzyki lub filmów.

3.Posiada wi-fi co jest bardzo przydatne.

4.Urządzenie jest przenośne

Sam jestem fanem playstation i posiadam wszystkie konsole włącznie z psp portable

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@Shadow do muzyki i filmów mam tablet i fona ;p, i wiedz że jak mnie coś wciągnie to mogę tylko przy tym siedzieć, ale masz racje psp to więcej gier ;p

@Liczę na dalsze odpowiedzi z uzasadnieniami ;)

Opublikowano

Kup PSP jak masz sumienie je przerobić i ściągać gry z neta to i tak możesz ściągnąć Skyrim, no chyba, że tluczesz dla archivementów.

Opublikowano

Skyrim jest naprawdę przeepicki, to nowa generacja rpgów. Na twoim miejscu olał bym PSP które nudzi się po 3 miesiącach a brał skyrima i zagrał w najbardziej epicką grę wszechczasów.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kupuj PSP, TES za jakiś czas po premierze stanieje.

Najbardziej trafna odpowiedź kupisz używke psp przerobisz i jaka gre chcesz to masz.Jeszcze będziesz miał pieniądzne na TES'A pograsz miesiąc poprzechodzisz all i koniec PSP to zawsze jakiś "elektroniczny bajer"

TES-zarąbista gra zostanie ci kasa to jescze będziesz mógł sobie coś kupić

Wybieraj ja bym sobie sprawił PSP

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Moj glos pada na Skyrim'a. Jestem fanem TES. PSP ci sie znudzi, uwierz mi. Moje juz lezy 2 lata w szafie w pudelku, bo sie znudzilo.

Opublikowano

PSP. Miałem przez długo okres czasu, zajebiście się gra, grafika także ładnie wygląda, znudzisz się dopiero po 1/2 latach. ; )

Opublikowano

Mam i to i to, TES jest naprawdę zajebisty. PSP zależy czy przerobione czy nie. Jak tak to zawsze w sieci znajdziesz masę gier, które mogą być nawet lepsze jak te na PC (nie pod względem grafiki oczywiście ;d), a Skyrim no cóż, nie mogę się oderwać, jednak to jest tylko 1 gra, a na psp jest ich od zajeb*nia, co prawda mało po polsku ale wcale nie tak trudno się domyślić ocb ;d

Opublikowano

PSP ...

Pamietam te czasy jeszcze chyba w Polsce nie bylo .. Dostalem PSP wraz z gra FIFA ( Nie pamietam ktory rocznik ) .

Pogralem 3 dni , nigdzie sie z tym nie rozstawalem , nawet do kibla jak szedlem ...

No wlasnie , kibla . Po 3 dniach psp wlecialo do muszli klozetowej , nie dalo sie odratowac .... [*]

Opublikowano

I tak dopiero na święta będę kupować może jakąś robotę znajdę dorywczo i dozbieram ^^, ale jak nie to najpierw kupie psp, potem skyrim :D.

Temat wyjaśniony, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...