Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Crack V10(1.22) New!

dok42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowsza wersja sbot crack v 11

I have included the sBot Loader and server just incase my patch did not work correctly (e.g noobs with shitty PC's)

Instructions

1. Start sBot

2. Change the Silkroad directory in the menu

3. Start client

Change Log:

- Fixed reconnecting shit

- No more server (unless your a Vista fag)

http://projecthax.com/attachment.php?attachmentid=68&d=1248505104

by Weeman

Odkrywca
Opublikowano

Wszystko ładnie do czasu gdy sie zaloguje... i dam start client czekam chwilke w consoli bota Waiting for handle i nagle Error Protection 45 WTF? wie kto moż?

Opublikowano

No nie wiem ... backdor, downloader :P To nie wygląda bezpiecznie :).

@Down

Chciałem tylko ostrzec innych :) Chyba mam do tego prawo :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano
No nie wiem ... backdor, downloader :P To nie wygląda bezpiecznie :).

Nie chcesz, nie pobieraj..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie zapomnijcie ze z tym crackiem mogą występowac przerózne bugi itp bo wersja bota nie jest uaktualniania ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

bravo daj linka lepiej albo to powieksz bo za ..uja nie mozna powiekszyc .. jak dasz normalne zdjecie zedytuje i sprobuje pomoc..

sygna1o.jpg

Opublikowano

y LOL? Przecież w wczesniejszych postach napisałem jak to naprawic? czy ja cos mówie że nie mozna tego naprawic

Opublikowano

To mi wyskakuje srtona mpcforum(nie chce mi się robić screena) z napisem "Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny."

@Edit Dobra już sciągam ale mi się coś z mpc zwaliło... Zobacze czy teraz będzie działać crack.

Admin Cienia
Opublikowano
Wyskakuje mi taki error jak uruchamiam silka

thumb_928d716f.png

@down proszę

Pobierz sbota z bot-cave.net następnie wytnij z jego folderu plik sro_client, wrzuć go do folderu z grą i powinno być git.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Używam orginalnych skryptów sbota xD Czasami ścina mi się przy stable a czasami normalnie wszystko kupuje np. teraz mi stoi przy blacksmithu i i nie chce naprawić rzeczy. Jakieś rady??

Odkrywca
Opublikowano

Mam problem... po dosłownie kilku minutach po zalogowaniu w bocie wyskakuje "Error Contecting botserver" miał ktoś taki problem? prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

kur**:P nie moge wlaczyc. wypakowalem , odpalam i daje start client i nic sie nie dzieje...(wybralem sro clienta w settings)

ps linki kodujcie to ulatwia zycie!!:

PostalDude - Iris - 90

Odkrywca
Opublikowano

Jedank pozostało mi czekać na nowego cracka ciagle problem z tym errorem,ale nic thx za chęći

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...