Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż po raz 2 robie temat z prosba o pomoc. 1 dnia kiedy zainstalowalem gre,wszystko bylo Ok. Natomiast w 2 dzien mam BuG nie wlacza mi sie okno logowania. Probowalem wlaczenia przez administratora i nic. Zazwyczaj bylo tak ze bylo logo,kliknalem w nie przez chwile czarny brak odpowiedzi ,nie naciskalem nic i pojawilo sie okno logowania. Reinstall nie wchodzi w gre mam neta 1 MB i szlak mnie trafi jak bede musial 14,1 gb od nowa sciagac. Znalazłem strone:

To jest ukryta treść, proszę

Ale nie chce sciagac 3,2 GB. Skoro mój problem nie jest wyjasniony ..

Bardzo proszę o pomoc daje + Lubię To

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ja też tak miałem.

Denerwowałem się, bo gra się długo nie włączała.

Z tego co pamiętam to chyba po prostu zostawiałem komputer na trochę i w końcu gra się włączyła.

Teraz już nie mam takiego problemu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na troche na ilę? 30 min , 1godz. Ale dziwne jest to że normalnie chodzila a teraz dupa..

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie wiem dokładnie na ile, ale raczej mniej niż godzinę :)

Za pierwszym włączeniem gry też normalnie grałem dopiero za drugim tak miałem.

Zaglądaj co jakiś czas może się otworzy ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli to Ci nie pomoże, to poszukaj na necie.

Jak gra się ciągle jeszcze ładuje to najlepiej pozamykaj wszystkie zbędne programy, odejdź na trochę od komputera, żeby nie spowalniać tego procesu.

W ostateczności spróbowałbym reistall, ale przy takiej wielkości gry to naprawdę ostateczność.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Oby się to rozwiązało ;/

Proszę o dalsze propozycje!

PS. Czy moglbys mi podeslac jakies rozwiazanie z neta procz tych? I tak masz Lubię To