Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o tej manifestacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu w Warszawie trwa manifestacja, piszcie, co o niej sądzicie??

Według mnie jest to po prostu beznadzieja.. Co sobie pomyślą włosi, którzy grają dzisiaj z nami mecz towarzyski (albo z PZPN'em)..

Wypowiadać się :)

Informacje:

Zatrzymano: Ponad 100 osób

Rannych: Około 10 osób

Nothing to do here.

Opublikowano

Co o tym myślę? Że jest to zbieranina debili, samozwańczych "patriotów" czyli po prostu łysych miłośników piłki nożnej bądź poprzebieranych w stylowe dresiki.

Idiotyzm ludzi, którzy anarchizm i takie manifestacje nazywają patriotyzmem po prostu mnie poraża.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie dość, że dziś jest święto to jeszcze im palma odbija. Nie przełoży się to na pewno na dobre stosunki z Włochami, czy kim tam gramy. ;)

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć o nich kilka słów, lecz szkoda mi mojego konta i wystarczy mi te 15%...

To są jacyś nienormalni ludzie, chodzą i się biją...

Polska - to normalne ...

Potem wszyscy płaczą, że ludzie z zagranicy nas obgadują ;]

O polityce w Polsce już nie wspomnę ;]

­

Opublikowano

O niektore rzeczy trzeba walczyc, to tak samo jakbys powieddzial ,ze powstania byly niepotrzebne.

Co do manifestacji,jestem typem który twierdzi ,ze trzeba jebac PZPN , to co oni robia to kpina,cyrk i kabaret w jednym.

Dokładajac do tego polski rzad ,bande cymbałow ,robi nam sie Polski Mix Idiotów.

Jestem za zniesieniem Polski z mapy swiata , a rzad i firmy panstwowe trzeba wyciac w pien.

Moje skromne zdanie.

Opublikowano (edytowane)

O niektore rzeczy trzeba walczyc, to tak samo jakbys powieddzial ,ze powstania byly niepotrzebne.

Co do manifestacji,jestem typem który twierdzi ,ze trzeba jebac PZPN , to co oni robia to kpina,cyrk i kabaret w jednym.

Dokładajac do tego polski rzad ,bande cymbałow ,robi nam sie Polski Mix Idiotów.

Jestem za zniesieniem Polski z mapy swiata , a rzad i firmy panstwowe trzeba wyciac w pien.

Moje skromne zdanie.

"Ty możesz mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie!"

Dla mnie tak samo to jest debilizm, po cholerę tam przychodzą? To co z tego że PZPN robi cyrk itp? Każdy to wie! Ale na szcęście nie wszyscy są tak głupi żeby przyjść w święto niepodległości i za przeproszeniem "odpierdalać maniane". A co do tych niemieckich anarchistów to rząd pozwolił na ich manifestację więc jedno rodzi drugie.

Edytowane przez kingmt12345
Opublikowano

Ja myśle ,że było to nie potrzebne.

Po co no, po co? o.O

Ale z drugiej strony PO wygrało wybory nie nic nie robi

a w Polsce wszystko drożeje :unsure:

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja myśle ,że było to nie potrzebne.

Po co no, po co? o.O

Ale z drugiej strony PO wygrało wybory nie nic nie robi

a w Polsce wszystko drożeje :unsure:

Nic nie robi, ponieważ po części nasz kraj jest naciskany od strony sąsiadów! Niby dlaczego Tusk dostał ostatnio jakąś tam nagrode w niemczech? Zresztą to widać, że media mydlą nam oczy "gównem". Niektórzy głosowali na PO ponieważ myślą że PiS i Jarosław Kaczyński rozpęta wojnę wokół odkrycia prawdy co się naprawdę stało w smoleńsku. Zresztą czy tak czy siak za kilkanaście może za kilkadziesiat lat prawda wyjdzie "najaw" ale najpierw Polska powinna stać się NIEZALEŻNA!

Opublikowano

Dziś Święto a oni wieś robią...

Ale jak by nie było to jest polska ;)

Wszystkiemu na przeciw xD

Opublikowano

Moje skromne zdanie.

I właśnie o takich "j-pzpnowców" napisałem w pierwszym poście. Jak ci się nie podobas system rządzenia to rusz dupę i zasuwaj się uczyć żeby zostać politykiem i coś zmienić

Opublikowano

Do Polski nic nie mam, bo sam jestem Polakiem. Nasz rząd jest zjebany to fakt, obcinają zapomogi, renty i inne, a sami dostają po 10 tys. oraz jeszcze mało, premie trzeba dać. Ja się pytam za co? Przeciętny Kowalski zapierdala po 12h żeby wyżywić rodzinę, a tym jełopom nawet na zgromadzenia się nie chce przychodzić. Dobra walić bo to odbiega od tematu.

Manifestacje? Niech sobie są, ale żeby przynosiły coś dobrego, a nie jak dzisiaj napierdalanie bezmózgich dresów którzy mają cieczkę zamiast mózgu. Rozpierdalają wszystko dookoła, bo wiadomo siłą załatwisz wszystko.

11 listopada, dzień odzyskania niepodległości. Powinniśmy się cieszyć, a co jest? Rozpierdol, krew, sprzeczne zdania. Czasami żałuję, że żyje w tych latach, jebane pokolenie JP, dresów, plastików. Gdzie się podziali Ci prawdziwi Polacy?

Opublikowano

"Komunizm jest jak prohibicja, dobry pomysł ale się nie uda" zamiast komunizm wstaw Demokratyczna Polska. A zamieszki są pokazem niezadowolenia, do tego co się dzieje w Polsce. Ale i tak wszystkiemu są.wini ci niemcy( wiem, że powinienem napisać przez N ale mam antyniemczyzm

czy jak to się nazywa).

Opublikowano

Up

Nie wiem jaki związek mają niemcy z naszym stanem życia ani dlaczego idea demokracji wydaje ci się niesłuszna. A to coś n ie zasługuje nawet by to nazwać zamieszkami. To "pseudo-manifestacja" łysych debili.

1000 Post

Chciałem zostawić na coś epickiego ale widać trzeba tępić głupotę...

Opublikowano

A co można o tym sądzić? Banda nazistowskich skinheadów, kiboli i innych wyrzutków społecznych napieprzała się cały dzień z policją, a geje ustawieni w kółeczku radośnie tańczyli w rytm bębnów. Norma. Jutro znowu będą mówić w TV jaka to policja jest zła i niedobra, bo zaatakowała bezbronnych obywateli rzucających sobie tylko płytkami chodnikowymi.

Moje skromne zdanie.

W takim razie nich sobie walczą, ale z łaski swojej nie w święto narodowe. Co do PZPN, czy sam zrobiłbyś lepiej? Nie wydaje mi się. Jeśli ludziom się coś nie podoba niech robią sobie manifestacje, ale w ten dzień powinni świętować, jak inni NORMALNI ludzie. Dzisiaj to nie PZPN czy sejm zrobił z siebie cyrk, tylko manifestanci n@pierd@l@jąc się z policją (jakby to coś miał zmienić).

Moje skromne zdanie :)

qsHVsoT.png

Opublikowano

Polska, to jest kur[Cenzor]a Polska.

Ciagle kradzieze, napady, zamieszki.

Na ulicach coraz wiecej debili JP.

Czasami to w miescie gdzies isc strach bo cie zobacza dresy i najebia. Totalny debilizm.

Pelno debili gotowych zabic za "swoj" klub pilki noznej

A co robia politycy w tym czasie? -Czekaja i licza swoja kase.

Taka prawda politycy maja Polske w dupie. oni chca tylko kasy

Opublikowano

Bezimienny.

Masz rację ale mimo beznadziejnej sytuacji w kraju to ta manifestacja to po prostu idiotyzm.

A co do naszego kraju to cóż... Nasz świat znajduje się w recesji, są ludzie pazerni, są ludzie głupi, są ludzie autodestruktywni i tylko garstka ludzi, którzy nie działają na szkodę tego świata i nie działający źle zwiększając przy tym jego zepsucie.

A najgorsze jest to, że właściwie nie ma żadnej możliwości poprawy. Wierzący już mogą się cieszyć, tutaj chyba tylko "coś większego" może cokolwiek naprawić.

Opublikowano

Eh,jak zwykle...

Czyli w naszym kraju nie można spokojnie przejść pod pomnik,pomyśleć o przodkach którzy walczyli o nasz kraj,złożyć kwiaty,i radośnie świętować najważniejsze święto narodowe...

NIE,muszą być kurwa napierdalanki dresów,pseudo-narodowców i pseudo-lewaków,którzy biją innych.

A politycy? Szkoda gadać...

Żyjemy w demokratycznym kraju,więc czemu wybieramy takie władze?!

Tego to ja nie wiem...

Ale co będzie za 10-15 lat,jak pokolenie 12-13 latków będzie miała po 20-pare lat...

Co wtedy będzie?!

Uff,ale się wypisałem...

I zapomniałem jeszcze o ściąganiu bojówek neofaszystów z NIEMIEC!

To jest narodowe samobójstwo...

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...