Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

sewek095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z zalogowaniem się ;/ Loguje się na stronie, klikam start game, włącza się gra i jak chce się zalogować w grze to wyskakuje mi taki komunikat "password is incorrect" i czy to normalne, że nie mogę wpisać loginu tylko już jest wpisany ;/ Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Hasło wpisuje dobre, a przeinstalowanie nic nie dało. I czemu nie mogę wpisać loginu w polu account tylko takie *********** gwiazdki mam ? ;/

Opublikowano

To że nie można wpisać loginu to jest normalną sprawą, login wpisywaliście na stronie www i drugi raz juz się go nie wpisuje, gra robi to za was.Hasło musicie wpisac takie same jak podczas logowania na stronie www. Jak nie działa to zrobcie sobie drugie konto bo wychodze z zalozenia ze i tak tam nic nie macie skoro nie potrafcie sie nawet zalogowac.

Opublikowano (edytowane)

Niedługo minie Ci ten błąd. Z nowymi kontami coś się chrzani,niektórzy mają wszystko okey po kilku godzinach a inni muszą poczekać kilka dni. IMO warto sprobowac z drugim kontem.

zrobiłem drugie konto i ten sam błąd wyskakuje

Serwer nie działa przez 17h kiedy wchodziłeś na te konto?:>

Edytowane przez HabbaBabbaaa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...