Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat Arms Us nie odpala się

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pewien problem a mianowicie gdy chcę uruchomić Combat Arms za pomocą programu AN VPN Tool i z VPN

To jest ukryta treść, proszę

to wyskakuje mi takie okienko:

beztytuuozo.jpg

Nawet pobrałem od nowa grę i dalej wyskakuje to samo.. Podkreślam gdy uruchamiam grę na Polskim IP to włącza się tylko, że na polskim nie da się grac.. W Środę rano jeszcze działało ale po południu już nie. Proszę o jak najszybszą pomoc. Dam 5 i "Like"

Edytowane przez limonz3
Opublikowano

To napewno US? Bo ten komunikat wyskakuję na EU podczas konserwacji?? To możę US ma obecnie konserwację?

Opublikowano (edytowane)

Nie możliwe, bo wczoraj była wieczorem konserwacja.. Możliwe, że mają konserwację przez 1-3 dni? I tak to jest US. Na bieżąco śledzę stronę Ca Us.

Edytowane przez limonz3
Opublikowano

nie wygląda aby mieli update ani mainta... Sam juz nie wiem o co może chodzic

jestes pewny że Twoje IP się zmienia ? - wchodziłeś na jakąś strone zeby zobaczyć jakie masz IP ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Tak jestem pewny w 100%. Sprawdzałem. Może już te VPN nie działa. Może znacie jakieś inne, które działa to może bym zobaczył.

@PiecuPL

Ale jednemu z użytkowników MPC działa ładnie. Tak przynajmniej pisał.

Edytowane przez limonz3
Opublikowano (edytowane)

tak pisałem ja :) bo mi działa...pisałem Ci na priv, gry nie uruchamiaj przez stronę ca tylko z folderu CombatArmsDirect.exe...

edit.

Mi też wyskakuje ten błąd...więc możliwe, że coś robią i tyle ;)

Edytowane przez ILoveVomitI

ehh.:)

Opublikowano

Tak też starałem się uruchomić i nie działa. Nie wiem czemu jeżeli ci działa. A jeszcze niedawno Ca pięknie chodziło a teraz już nie....

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że trzeba szukać innego VPN lub to już nie działa albo nie wiem. 3 raz gry ściągał nie będę. :/

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że trzeba szukać innego VPN lub to już nie działa albo nie wiem. 3 raz gry ściągał nie będę. :/

Poszukaj innego VPN bo może to nie działa lub wykup na własność .

Chyba się da.

+ do tego 5% za double /

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...