Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Wszystkich!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Może tytułem wstępu się przedstawię. Nick na forum - Kokosz. 3 lata temu byłem jednym z założycieli tego forum. Główną misją mpcforum.pl miało być stworzenie miejsca, gdzie można swobodnie rozmawiać o wszelkiego rodzaju cheatach, botach oraz innych ułatwieniach do gier online. W chwili tworzenia mpcforum.pl ciężko było znaleźć tzw. czyste programy bez keyloggerów, backdoorów ... więc celem pośrednim był nacisk aby wszelkie cheaty zamieszczane na forum były czyste - stąd też od pierwszych dni wymóg dołączania skana jotti do każdego załączonego pliku. Grupa moderatorów oraz administracji to w większości najwięksi spece w Polsce w zakresie tworzenia i znajomości branży cheaterskiej i tego też wymagamy od każdych nowych członków - moderator nie tylko musi klikać usuwając spamerskie tematy, ale jednocześnie musi mieć wiedzę z zakresu programowania cheatów, algorytmiki i reverse engineeringu - proszę więc Was drodzy użytkownicy, aby uwzględniać to w Waszych codziennych staraniach o moderatora.

W ciągu najbliższych tygodni będę osobiście prowadził dział metin2, mam nadzieję, że w tym czasie wyłoni się lider - osoba, która będzie wyjątkowo uzdolniona i dołączy do naszego teamu.

Pozdrawiam serdecznie, Wasz admin.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...