Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Crash CA z GA

Starzykk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem i potrzebuje natychmiastowej pomocy. Otóz mam problem z CA gdy odpalam razem z Game Anarchy. Combat po 5-10 minutach crashuje mi. I tak dzisiaj juz 15 razy pod rzad. Wczoraj tez mialem problem, ale myslalem ze to tymczasowy blad i bedzie w porzadku. Nie wiem juz co mam zrobic , wlosy z glowy tez juz chyba wszystkie wyrwalem z tego zdenerwowania, gdyz strasznie mnie to zaczelo irytowac! Takze prosze o jak najszybsza odp i pomoc . Z gory bardzo dziekuje

Opublikowano

Takie tematy piszę się w głównym dziale, a nie w poradnikach. Zapewne używasz Lifetakera ? Jak tak to za szybko bijesz i ci się crashuję.

Opublikowano

nie ważne jak szybko bije... na lifetakerze można zrobić 100kili i 5 sekund przerwy..i następne 100 i 5 sekund przerwy...;)

ehh.:)

Opublikowano

najlepsze jest to ze w ogole nie zdarze zagrac! wywala mnie albo w lobby albo jak zaczynam gre! nie dziwilbym sie jakbym napierdzielal jak glupi na lifetakerze , bo wiem wtedy ze to bylaby moja wina ! btw combat od ostatniego patcha laduje mi sie 3 minuty , wiec gdy juz sie zaloguje dostaje crasha albo jak zaczynam szukac gry.. i to mnie najbardziej frustruje.. Sorki za wrzucenie tu tego tematu ale musialem zle kilknac przy wyborze dzialu, gdyz bylem w duzej desperacji. W dalszym ciagu potrzebuje pomocy..

Opublikowano

co mozliwe?? kumple graja normalnie .. nie wiem co jest ... odpalilem normalnie bez GA to chodzil ladnie, kumpel odpalil z GA i mu chodzi..

Opublikowano

To jak twierdzisz, że cie nie kicka bez hacka to wina GA, spróbuj pobrać go od nowa, włączyć jako admin, system zgodności itp.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/481008-pytanie-ga-game-anarchy/

Podobny temat.

Wyłącz ant-vira.

Ale że Hs był upatdowany może przez to.

A może coś tam u Cb...nie kombatybiluje z bypassem na Hs'a ;)

Jakiś bład itp.

Daj na inną stacje...wyłacz zapore itp.

I sprawdz.

Jak nie to pisz na Ga do admina on pomoże po angielsku ale pomoże ;)

Opublikowano
poczytaj sobie posty na Ga...wielu osoba crashuje vip

No to znaczy że Detected.

Muszą zaktualizować.

Musisz czekać.

(Chociaż nie jest 100% Detected...ale sam nie jesteś to znaczy że coś jest z haxem , mi osobiście na początku raz zcrashowało jak weszedł ten hax , na 2-3 dzień go kupiłem i wbijam i jeb na pulpit a potem śmigał ok...kilka dni potem perm <_< )

Opublikowano

Dobra, mysle ze sprawa zostala rozwiazana . Na forum GA pisza ze CA padl, takze trzeba czekac na update. W razie czego, do update'a prosze jeszcze nie zamykac tematu. Btw dzieki wszystkim za pomoc :D

Opublikowano

Cóż jednak zle wydedukowalem ze bedzie patch.. narazie nie bedzie .... Co do hacka innym dziala, innym(mi) nie dziala(tzn crashuje gre) , nie wiem co mam robic . Szukalem po forach i nic nie znalazlem. Moze ktos mial ten sam problem i go rozwiazal.. Chcialbym w koncu pograc sobie w CA z GameAnarchy. Prosze o pomoc