Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mógłby mi ktoś wytłumacyzć jak włączyć multi clienta ? 1 elegancko śmiga na porcie 16000 ale gdy odpalam 2 i bota to loadera zmieniam na 16005 gdy odpalam to jest dc

ps:

2 silki sie odpalają lecz jak zaloguje sie na jednym to na 2 wyskakuje od razu DC nie wiem w czym moze byc problem prosze o pomoc

Edytowane przez Popen
Opublikowano

Napisz mi, jak odpalasz HS server. Znajomy z gildii miał identyczny problem. Okazało się, że źle uruchamiał hs server. Napisz całą procedurę jak go włączasz.

Opublikowano

A więc odpalam go tak

1.patchuje najpierw na custom

2.odpalam HS biore launch czekam az sie włączy biore hide

3.odpalam i bota i loader

4. chce odpalic 2go i bota i dc na 2 jak sie zaloguje

Opublikowano

ja mam identyczny problem siedzę z tym już 4 godziny i nie mogę tego naprawić... Tu nie chodzi o to ze komp nie dźwignie dwóch silków a raczej 3 (wliczając tego z HS) wszystko śmiga gra normalnie działa nawet lagów nie mam jak są 3 odpalone ale jak tylko zaloguje się na 2 postaci ta druga od razu dostaje dc a postać którą odpaliłem 2 -3 minuty później. I to że MC nie u wszystkich działa nie jest rozwiązaniem bo u każdego to powinno działać. wydaje mi się że to może być coś z HSem ale wątpię że trzeba odpalać go 2 razy, nawet nie wiem czy sie da bo nawet nie realizowałem takich idiotycznych posunięć. Jeśli ktoś miał ten sam błąd proszę żeby objaśnił jak tego dokonał bo nie jest to łatwe...

• 4 tygodnie później...