Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Bonusswitcher v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzis gdy chcialem wlaczyc bonusswitchera v2 podczas logowania gdy wciskam connect wyskakuje ze serwer jest nieosiagalny rejestraci tez nie moge zrobic a dodam ze wczesniej nie bylo takich problemów poniewaz bot dzialal nawet patrzylem czy dziala bonusswitcher v1.5.2 i bylo bez zarzutu wiecie moze dlaczego ten nie dziala bo na moj gust to mysle ze jak to byl beta to moze cos dopracowuje i narazie ten botek nie dziala jezeli ktos wie o co chodzi byłbym wdzieczny za pomoc:)

Opublikowano

Mi również nie działa rejestracja, ale skoro pyka ci 1.5.2 to ciesz się nim bo i tak masz wielkie ułatwienie :)

Opublikowano

no wiesz ale mi i ten v2 dzialal a dzis cos nie chce dodam ze skanowalem calego kompa i po resecie mam podczas dawania connect ze nie wykrywa serwera robilem reinstal metka i nadal to samo

Opublikowano

Być może ,że padmak majstruje przy bociku :) Więc się nie zalogujesz. Spróbuj po pewnym czasie, lub obserwuj cały czas jego stronę.

Opublikowano

goddamnit

padmak w swoim tucie na yt mowil ze czasami wywala blad przy logowaniu i musi to naprawic.

Gdy sie logujesz to klikaj pare razy logowanie dopoki sie nie zalogujesz. U mnie tak zawsze dziala ;p

Opublikowano

ale troche to jest wkurzajace jak dam connect i czeka jakies 1min az wyskoczy ten blad ze serwera nie wygrywa zawsze szlo za pierwszym razem a teraz probowalem tez kilka razy i ciagle to samo

Opublikowano

padmak ma jakis problem oto ss tylko kto przetlumaczy?;d Im Moment hat sich leider meine Switchbot-Server-Anwendung aufgehängt, und nach einem vorhergegangenen Angriff auf den Server hat mein Serverbesitzer alle Root-Rechte deaktiviert

Im Moment kann ich darum den Server leider nicht beenden/neu starten... Ihr müsst euch einfach gedulden

Padmak