Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tu piszemy wszystko co osiągnęliśmy kBotem/iBotem

DwarfMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego tematu natchnął mnie damianww

Tu piszemy wszystko co wybociliśmy i nasze różne rekordy.

Ja wybociłem łącznie ok. 100 k uri.

Jakieś 5 kk kredek i kilka mln PD.

A dzisiaj nastąpił rekord w zbieraiu uri, mam jak narazie Vegą, z prawie FS 960 Uri, w 11:32 sekundy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pamiętam raz na summerboxach leciałem 20k urki na godzinę z podwajaczem ;D Więc najwięcej miałem wybottingowanych 102h szkoda że nie mam ss-a ;/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

od czerwca (5 miesiecy) 170kk pd gol full fe pet 7lvl 10pp specjalny design (250k uri kupiony) 4 kolka z wrot obecnie ammo 20k min emp 200k x2 200k x3 210k sabu 180k bialki all dodatki 1000 kuponow na skoki 100kuponow na naprawe 8 irkow 170kk kredkow (obecnie) i lf4 (ktore mi sie trafilo na 200 kluczy ktore kupilem ;d i oczywiscie 0 designow za 250k uri)

Opublikowano

Jestem na mpc w tym dziale od kąd ponownie zacząłem z DO... Jakieś 4 miesiące. Przewinęło się już z 10 takich tematów. Ja w te 4 miechy mam FE 29PP pet 12lvl 850kk PD 120 rank...

Opublikowano

Jestem na mpc w tym dziale od kąd ponownie zacząłem z DO... Jakieś 4 miesiące. Przewinęło się już z 10 takich tematów. Ja w te 4 miechy mam FE 29PP pet 12lvl 850kk PD 120 rank...

Niom , nieźle Dobra teraz ja na moim bociarskim koncie Wykupiłem sobie serwerek i Nabił mi przez ten 1 miech , na podwajaczu Golec FE 38PP 3 desingy pet 1 lvl konto ma 2 lvl?:) 3 hale w h*** ammo, co tam jeszcze apiska , zeuska>.
37214406810321282202.png