Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ustawienia, nic nie widzę w gazie

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Elo

Ostatnio kupiłem sobie nowego laptopa i zainstalowałem na nim CA, jednak mam spory problem,

ponieważ gdy wejdę w gaz lub w ogień, i jak wbiję sobie medkit to nic nie widzę

na starym PC normalnie wszystko było przezroczyste, a ustawieniami CA też kombinowałem i nic nie daje.

Umie ktoś to ogarnąć?

sreeny co mi się dzieje: http://imageshack.us/g/403/combatarms00u.jpg/

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

grafika słaba ? to jedyne rozwiązanie...albo zainstaluj najnowsze sterowniki do karty..

po za tym laptopy nie nadają się do gry w CA bo z reguły mają słabe grafiki...;)

ehh.:)

Opublikowano

co z tego, że małe ale karty typu chipset family itp nie nadają się kompletnie do grania w tą grę...a takie g*wna ładują do lapków najczęściej...

Specjalista
Opublikowano

kolego nie wypowiadaj sie bo mój laptop został kupiony pod gry właśnie, nie prosze o opinie na temat laptopa, więc nie rób mi tu offtopu, a sterowniki mam najnowsze

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

laptop pod gry ?? haha pierwsze słyszę...napisz tak na pclab to Cię wyśmieją ;)

pod gry są PC-y..ale spoko...

wejdź w ustawienia grafiki i kliknij "deatiful" czy jakoś tak...żeby samo Ci dopasowało ustawienia i zobacz czy coś pomoże...;)

Opublikowano

Spiepszyła ci się grafika w grze. Albo ustawiłeś coś w grze nie tak, użyj może ustawień domyślnych.

Specjalista
Opublikowano

laptop pod gry ?? haha pierwsze słyszę...napisz tak na pclab to Cię wyśmieją ;)

pod gry są PC-y..ale spoko...

wejdź w ustawienia grafiki i kliknij "deatiful" czy jakoś tak...żeby samo Ci dopasowało ustawienia i zobacz czy coś pomoże... ;)

wcisnąłem default już dawno temu

a Twój świat ogranicza się tylko do twojego miasta, faktycznie może w twoim sklepie nie ma takich

ale wejdź sobie na stronkę bestbuy i zobacz jakie tam są :>

a swojego laptopa właśnie tam kupiłem, system i sterowniki są amerykańskie

u kolegi na stacjonarnym też to samo jest, oboje mamy sevena 64 bit

@down, proszę Cie abyś się w tym temacie już nie odzywał skoro nie możesz mi pomóc, ja proszę o pomoc a nie opinie na temat komputera!

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano (edytowane)

Boże, widzisz i nie grzmisz. Czy wy "giercomani" nauczycie się że w gierki na czymś musicie grać - to coś to nazywa się Personal Computer PC (lub konsole ps3, x360). Granie wiąże się w jakimś stopniu ze znajomością podzespołów bazowych PC (ram, procesor, grafika, hdd, zasilacz).

Także zapraszam do lektury (po link możesz na PW się odezwać).

i nie pier*ol mi głupot, że kupiłeś "laptopa do grania" bo płakać mi się chce i żal mi Ciebie...

PS.

wypisz podzespoły tej "maszyny" ;)

Edytowane przez ILoveVomitI

Opublikowano

Dobra spokojnie ludzie.

Bo flam się zrobi i bd blok na 3 dni + warn.

A chyba tego nie chcecie ???

...

Mój brat ma laptopa Szajsung R530 i CA na najwyższych lata na ponad 120 FPS tak tylko dla info ;)

Co do Cb...

Sprawdz pobaw się tam cieniowaniem i takimi gównami co dużo żrą ....

Jak nic..zainstaluj jeszcze raz na inną partycje bo może coś zle się zainstalowało.

Bo tak grasz i nie widzisz grazu itp..to chujowo.

Opublikowano

@ILovevomitI

Ryj. Kumpel na lapku niszczy mojego PC'ta, na którym każda nowa gra działa na max, a na testach wychodzi gorze.

(jak co to specyfikacja mojego pc.

Amd phenom II X4 3,2Ghz

4GB DDR III

GTX 560TI 2.5Gb )

@topic.

po pierwsze podaj specyfikacje swojego komputera, nie chce abyś podał mi link do sklepu, ale sam masz wypisać z tego co masz w komputerze.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

@max ty moderatorem działu jesteś?

@topic przeinstaluj grę ale wcześniej zainstaluj sterowniki nowe

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

zrob reinstall ca i kup lepsza moze karte graf widzisz ze dziala na kompie a na laptopie nie tak btw: laptopy sa do pracy tp firma lub szkola bo zawse gdziesz idzesz itd i masz swoj laptop ja tylko mowie ze mozesz se kupic laptopa gdzie chesz ale i tak nie sa go grania idz sie informatyka spytaj.... a takie pytanie moze cos na pc przestawiales w ca lub ustawieniach rodzielcos lub cos takiego zobacz co sie ruzni w pc a laptopie...

Specjalista
Opublikowano

ej ale na moim starym laptopie normalnie widzę, to jest coś chyba nie tak z windowsem

a stary laptop jest 2 razy gorszy od tego, więc to od parametrów nie zależy

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Żaden win i inne gówna. To jest wina CA jak nic -_- Mam coś podobnego czasami,że sobie idę i robi mi się ciemno ..

Próbowałeś reinstalem CA ?

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

tak, ale ja tak zawsze mam, to jest po prostu jakieś ustawienie zagęszczające mgłę

na cabinie i BL w gazie też mi się ciemno robi

jak nie to też kliknij

Moderatorze!