Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam taki problem z moja kierownica firmy APOLLO (model : RW-2214)...otoz gram sobie gram i nagle podczas grania w nfsu2 kierownica sie zjebala to znaczy gdy ja teraz lekko dotchne ona na maxa osbija w lewo...a teraz z kolei mam tak ze podlaczylem ja Zainstalowalem sterowniki na dolaczonej plytce cd i wogole w grze nic sie nie dzieje nic...pisze ze jest podlaczona wykrywa itd ale nic nie dziala zaden przycisk ani pedaly...szukalem sterownikow najnowszych ale tez nie znalazlem...jakby ktos wiedzial co z nia jest to bardzo prosze o szybka odpowiedz..z gory wielkie THX

@EDIT: Dodam jeszcze ze mam pirata windowsa xp z directX 9.0c

Opublikowano

no wlasnie tylko ze nie chce mi zadnych przyciskow lapac...przeczytaj do konca i potem sie wypowiadaja (bez urazy).... jak napisalem ani w grze ani w konfuguratorze ni ch**a nie chce lapac klawiszy...a najnowszych sterownikow szukam 30 min i nic nie znalazlem...

Opublikowano

no wlasnie napisalem ze sterownikow niema...wiekszosc to jakies nokauty.pl allegra i inne gowna tego typu a jak cos jest to nie ma odpowedzi albo jest zeby skalibrowac a mi wogole klawisze nied zialaja choc pisze ze urzadzenie dziala jest podlaczone i wszyscho ok wg.kompa ;/

Opublikowano

wlasnie sie skapnalem o co chodzilo z tymi klawiszami co mi czytac nie chciala hahaha...okazalo sie ze pod spodem przelaczik byl przestawiont na PS2 a podloczylem do kompa na USB -.-...ale zal...tylko teraz to chu*stwo musze skalibrowac...ehhh

@Edit : tylko teraz ten szajs skalibrowac....:(