Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H2K-MHTC ^ Stare dobre ecsro ( nie od ocena )

SaSkiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, serwer powstal dosc niedawno bo nie cala godzine temu serwer bazuje na plikach swsro :)

Exp: 30x

Sp: 30x

Party Ratio: 30x

Drop: 50x

Gold: 70x

Alchemy rate: 1x

Level cap = 90

Skill cap = 70

Server Slots : 1000

register : http://85.130.89.132:1337/register.php

Download : http://www.multiupload.com/N7LFXUC2LU

100 silk = 1,24$

500 silk = 6,20$

1000 silk = 12,40$

Forum : http://h2k-project.net/board/

Polska Gildia powstanie niedlugo, po wiecej informacji do mnie na pw badz w grze pod nickiem iCracked oraz Stiifii

Opublikowano

Kto teraz wróci na serw podobny do ecsro..

only china cap 90 max skille 69lv, brak autopota, brak stallow...

Oj duzo ludzi, kazdy maniak ecsro/ecsro vip przyjdzie na ten serwer :) skille sa do zrobienie- koles zna sie na tym. Autopot jest, podalem rowniez w poscie. Brak stallow to nie problem starym graczom ecsro/vip. Pozdrawiam

Opublikowano

mozna prosci o pomoc gdy sciogam klienta to jak jest 99% i 1s to mi pize ze sresetowane połonczenie o co chodiz . Wytłumaczy mi kots bo ym chetnie pogrął na takim servie lubie takie co sie ozniej rozwiaj :), ta odp z góry thx:)

20110420163717.jpg
Opublikowano

No bez jaj pliki ukazały się 3 dni temu a ty juz chcesz zarabiać na nich kase nawet niczego nie testując (bo zapewne tak było)

te pliki mają masę bógów jak chcesz stawiać server to pierw je usuń, dodaj skille na 90, a nie ledwo udało ci się postawić server i już myslisz że bedziesz na nim zarabiał.

Opublikowano (edytowane)

No bez jaj pliki ukazały się 3 dni temu a ty juz chcesz zarabiać na nich kase nawet niczego nie testując (bo zapewne tak było)

te pliki mają masę bógów jak chcesz stawiać server to pierw je usuń, dodaj skille na 90, a nie ledwo udało ci się postawić server i już myslisz że bedziesz na nim zarabiał.

Czlowieku a pomyslales w ogole o tym ze ten serwer to nie jest moj ? ja tylko napisalem temat o nim i to wszystko, wszystkie zale prosze pisac na ich forum nie tutaj i nie do mnie :)

Edytowane przez SaSkiaa
Opublikowano

Pliki sa swsro ale client MHTC nie swsro moze DBBot bedzie działac ale watpie.

Do tej wersji silka chyba jedynym botem był wówczas Keypresser.

Ah był chyba jeszcze Sibibot ale też wątpie aby działał, bo on chodził chyba tylko na SjSro.

Opublikowano

to mam prsobe sprawdiłby ktos to dam + bardzo wielki z góry thx

Mam problem pisze ze niemam direxa 9.0b

sciogłem go i psize ze mama uz nowsza wersje pomózcie co mam zrobic zeby usunac stara wersje?

za pomoc THX

20110420163717.jpg
Opublikowano

@up

Niepiszemy double postow. Uzywaj opcji edytuj.

@Topic

Sciagam juz klienta, ale przypuszczam ze bedzie niewypal. Swsro pol na pol sie podobalo :/

Opublikowano

Pliki swsro,dla mnie taki serwer nie ma sensu,jedyny tego atut to China only,nie działa Stall itp

random.jpg

Opublikowano

to mam prsobe sprawdiłby ktos to dam + bardzo wielki z góry thx

Mam problem pisze ze niemam direxa 9.0b

sciogłem go i psize ze mama uz nowsza wersje pomózcie co mam zrobic zeby usunac stara wersje?

za pomoc THX

Silkroad.exe uruchom w trybie zgodności z windows Xp SP3

Opublikowano (edytowane)

dzieki wszystko mi działa tylko szukam bota czy ktso jest chetny zagrac na servie?

neidziała chyba holy bot jak loguj sie to mi wyskakuje c8

Edytowane przez darolo96
20110420163717.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...