Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska-Włochy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

jak zwykle chujowe, dobrze bo koszulki teraz sa podobne do poziomu naszej reprezentacji

Opublikowano

Hmm,fajnie jest popatrzeć jak nasza reprezentacja przegrywa mecz,niestety w sumie dobrze że nie ma orła na koszulkach,nie będą go Hańbić :P

random.jpg

Opublikowano

Możliwe, że też się wybiorę :D

Spora symbolika, bo i dzień ważny a i rywal zacny. Po ostatnich wyczynach reprezentacji i formie niektórych zawodników (Piszczek, Lewy, Murawski), czy żadko zawodzącego w reprezentacji Błaszczykowskiego, licze na wyrównane widowisko. 2-1, nawet 2-2 mnie ucieszy ;)

Opublikowano

A ja wierze w reprezentacje , mniej interesuje mnie ten orzełek ... chce tylko wiedzieć na jakim jesteśmy poziomie piłkarsko ... jutro się wszystkiego dowiem i wierze w zwycięstwo przy pomocy głośnego dopingu

:)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Z tego co się orientuję w naszej reprezentacji jest 3 piłkarzy. Reszta to płaczący chłopcy. (I mean pan Robert L., Łukasz P, oraz Wojciech S.).

Jeżeli Wojtek popisze się paradami jak w meczu z Niemcami, a Lewus pokaże, że jest przyszłością Polskiego futbolu możemy liczyć nawet na cud nad Odrą.

Opublikowano

@Up

Pozytywne myślenie krokiem do sukcesu.A tak na serio, o kurwa toć oni szans nie mieli w tym meczu.

Breche miałem jak 99 % podan nie trafiala do adresata lub polowa sie wykurwiala o wlasne nogi :D.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Ogólnie w pierwszej połowie grali dobrze, ale gola stracili. Drugiej już mi się nie chciało oglądać, drugi gol stracony i jeszcze niewykorzystany karny.

Opublikowano

@Up

Pozytywne myślenie krokiem do sukcesu.A tak na serio, o kurwa toć oni szans nie mieli w tym meczu.

Breche miałem jak 99 % podan nie trafiala do adresata lub polowa sie wykurwiala o wlasne nogi :D.

Pozytywne myslenie to wg Ksiedza Natanka( nie wiem jak to sformuowac) hmm.. Szatanskie nasienie.

Opublikowano

No będzie.

Bd płakać że straciłeś kase za oglądanie byle gówna ;]

Ja polecam dupą przed telewizor z kumplami towarzyskie spotkanie :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Haha obejrzałem jakies 25 mniut meczu, smiac mi sie chcialo,pozatym to nie mecz Polska-Włochy tylko PZPN Włochy ,Włosi powinni dojebac nam z 5 bramek wieej .

Cyrk na boisku,tylko drogie wejsciówki.

Pozdrawiam zarzad PZPN"u