Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co jest grane

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chialem doladowac nx za Gb by credit card visa i jak kilknalem charge to pojawilo sie to lolwtff.png

i pytanie oco chodzi nie wpiszalem nawet danych oprocz wybrania 5 funtow i uk kraju a takto nie moge bo normalnie przenoszi na inna stronie a tu nie moze bo pojawia sie to help pls!

Opublikowano

Mam to samo :). Mamy na 10 + lat bana na zamawianie nx przez karte itp. Nie możemy równiez sprawdzic daty urodzenia ;). Nie mam pojęcia za co jest ta blokada.

Opublikowano (edytowane)

Lol ? ban na kupowanie nx? yyy chyba nie wiem ze jest blokada ze w danym miesiacu mozna chyba max 3x zamowic nx przez karte i w wysokosci max chyba 50Euro nie jestem pewny ale wiem ze jest ograniczenie miesieczne ale zeby zbanowac doladowanie? kto by chcial nie dostawac zyskow to tak jakby kolega chcial nam dac 100zl i nie wziasc moze napisz do suportu nexona moze jakis blad maja. Ale jezeli nawet to pisze ze paysafecard mozna placic ;) jezeli masz gdzies blisko sklep to sprobuj oczywiscie przelewy sa bardziej wygodne bo sam tak robie ;)

Edytowane przez SaintSinners
-Ushio.png
Opublikowano

Nie wiem czemu wam nie działa ale ja mam normalnie. Klikam Charge później Credit Card Visa i normalnie wybieram i mogę wpisywać.

Opublikowano

Nexon nie odmówi Wam szansy wydania pieniążków ;] Szczerze, jak ktoś wyciąga ci kase na stół i mówi bierz to nie bierzesz? a Nexon z tego się utrzymuje. Musi być jakaś chwilowa awaria. Ale u mnie działa wszystko dobrze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm w jakim kraju mieszkasz bo np ja wybrałem Holandię kiedyś bo brat jest a data urodzenia poniżej 18 roku to nie mogłem kupić , a w Polsce normalnie szło :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mieszkam w UK jak mowilem no tez tak mysle ze ban ale no kurna jak dodo powiedzial nexon z tego sie utrzymyje ja daje kase a oni nie cha wtf? a tak btw: weszlem na komp dodo (mojego kolegi brat w polsce) i wybralem wszytko i dzialalo a tu u mnie nie zmienialem ip ale tez byl inny blad czy cos takiego ja tego nie rozumiem jak nexon moze ci odmowic dania im kasy ?

@edit przypomnialem se ze pisalo zeby za sms i moglem wiec niewiem za co ban nie moze byc ban na karte bo nawet nie bylem na swoim account ( jak to nexon mowi ) i nie dawalem dany oprocz ze uk i ze vise che ( chyba nie jestem 1 czlowiekiem ktory mieszka w uk i gra w CA ?) info bylo trzeba wpisac tp numer karty po charge w tedy bylo te info ze prosze wpisac numer karty itp

Opublikowano

Jeśli ja wybieram kraj UK to działa, tak samo jak na innych, może jakąś blokadę ci założyli czy coś ? Spróbuj jutro może ci się to naprawi.

Opublikowano

Hmmm może oni mają tam tak że musisz mieć ukończone 18 lat żeby nx kupić ile podałeś przy rejestracji lat?:D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

to nie ma nic do rzeczy, ja kiedyś normalnie zamawiałem a teraz mam taki sam błąd.

Więc także nie wiem czemu tak jest...