Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Vindictus, pytania Nowego

banujcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem nowy w świecie "vindictus" i znalazlem bardzo malo poradnikow do gry, praktycznie nie znalazlem wogole(tylko te na forum, ale sa troche ubogie w info). wiec pytam : )

1.jak to wyglada z skillami ? tylko pasywy czy cos jeszcze ?

2.jak to wyglada z eq ? skad wziac ? jest jakis " dom aukcyjny " ? jak sie ulepsza ?

3.jest tylko to 1 miasto i wszyscy gracze w nim siedza ? ( bo wydaje mi sie to bez sensu : P )

4.jest PVP ?

5.misje, wszystkie na instancjach czy sa jakies poza ? jest cos wogole poza instancjami ?

6.nie znam dobrze anglieskiego, gra jest do ogarnicia intuicja czy totalnie skomplikowana ?

7.Czy da sie ustawic gre w "oknie" ? tak zeby mozna bylo sprawnie minimalizowac ? jesli tak to jak bo nie widzialem takiej opcji, a w kazdej grze w ktora gralem sie dalo.

no to narazie na tyle, za pomoc oczywiscie kilka + i 5

z gory dziekuje : )

Opublikowano

2. Jest Market żadnych aukcji musisz tylko liczyć się z tym, że ten itemek może niby być w markecie ale ktoś go kupił a ty go nadal widzisz.

3. Za laboratorium jest jak by drugie miasto ale tam dużo nie zrobisz puki co.

4. W Dungeonie

5. Możesz biegać z informacjami między npc xD Czy jest coś poza instancjami ? Z tego co wiem nie no może łódź rybacka.

6. W miarę do ogarnięcia jak umiesz niemiecki to jest jeszcze niemiecka wersja.

7.Da się w opcjach video wybierasz z full screen na opcje w oknie.

Opublikowano

1.jak to wyglada z skillami ? tylko pasywy czy cos jeszcze ? Nie wejdź w zakładkę skills i pooglądaj wszystkie skille..te na których masz skille video to nie są pasywy ;)

2.jak to wyglada z eq ? skad wziac ? jest jakis " dom aukcyjny " ? jak sie ulepsza ? Eq możesz craftować u NPC ...ulepszać u Ferhusa w kuźni (Enchance) Musisz mieć do tego Enchancement Stones spcjalne kamyki....tak jest marketplace --- dom aukcyjny ;P

3.jest tylko to 1 miasto i wszyscy gracze w nim siedza ? ( bo wydaje mi sie to bez sensu : P ) Nie 2 miasto zostanie dopiero odblokowane...wpisz sobie rocheste vindictus na youtube i wszystko jasne ;)Ale dla mnie bez sensu jest robienie 2 miasta ..skoro i tak jest mapa..tam by mogl idawać strony z nowymi dungami ;) Kiedyś były osobne doki to było lepsze...

4.jest PVP ? Tak wchodzać na RYBY Albo w trakcie przechodzenia z kimś dungeona możesz go wyzwać na pvp...klikasz na niego prawym i send match...dalej się pokapujesz ;)Kiedyś zostanie dodana arena pvp.

5.misje, wszystkie na instancjach czy sa jakies poza ? jest cos wogole poza instancjami ? Nie "Vindictus" To gra action mmorpg...polega ona tylko na instancjach(Dungach)

6.nie znam dobrze anglieskiego, gra jest do ogarnicia intuicja czy totalnie skomplikowana ? Intuicja..statystyki są proste...ogółem gra jest prościutka ;) Jak coś pisz do mnie na gg 21082119 o pomoc ;)

7.Czy da sie ustawic gre w "oknie" ? tak zeby mozna bylo sprawnie minimalizowac ? jesli tak to jak bo nie widzialem takiej opcji, a w kazdej grze w ktora gralem sie dalo. Tak poszperaj w opcjach ;)

Pisz na gg to ci pomogę ogarnąć ;) Liczę na + i 5 :P Pozdrawiam xxWisniaPLxx

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

czyli sa tez normalne skille jak w kazdej innej grze : ) ulepszanie jest na + czy cos jeszcze, i czy trzeba miec jakis itemek do ulepszania (np kamien) czy u npc sie ulepsza, czy potrzeba jakiegos czegos typu np skora ?

nie moge zrobic w oknie biore to wind... i nic 0 reakcji, moze jedynie na 1200 x XXXX a gram na 1024 zawsze. jakies rady jak to zrobic ? mieszalem juz wszystko w opcjach i bez rezultatu.

Opublikowano

Trzeba mieć itemki Enhancement Stone występuje zwykłe jak i Advanced oraz Epic.

Powyżej 5 Eliksir który lota z bosów na Hero Mode od 50 lvl u Fergusa możesz ulepszyć u niego też się Craftuje itemki tj. Z różnych przedmiotów robisz różne bronie/zbroje po zakończeniu danych dungeonów

Opublikowano

bronie tez mozna wydropic, czy tylko zrobic ? jest jakis poziom craftu czy kazdy moze zrobic wszystko, jezeli ma odpowiednie skladniki ?

wie ktos co z ta grze w oknie ? bo denerwujace caly czas miniminizowac jak jest na full.

Opublikowano

Nie aby coś wycraftować musisz skończyć jakiś tam dungeon. Bronie nie dropia przynajmniej mi nigdy nie poleciały co najwyżej na wyższym poziomie.(Tarcze dropią nie każda ale niektóre z bosów)

Opublikowano

jeszcze pytanko o exp, tylko z misji ( duzo ich jest, nie do ogarniecia praktycznie czy nie starcza na wbicie Lv, albo na wyzszych Lv wogole ich nie ma ? )

Wiem duzo pytan zadaje ale najpierw zawsze duzo pytam przed tym jak zaczne w cos grac : d

no i o ta gre w oknie, ponawiam jak ktos wie jak bo sama zmiana opcji nie pomaga.

Opublikowano

Jak robisz rajd za rajdem to jest co potem nadrabiać -,- po 40 będzie trochę dungów bo misjami wszystkiego nie zrobisz.

Opublikowano

nom ja mam 48 j uz nie mam questow ze kupuje cos i odnosze ... trzeba dropic...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...