Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S/NS]Maniak-Cs

fd^g0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oba mody godne uwagi, cod 4 jest jedyny w swoim rodzaju, mila atmosfera, znakomici i dojrzali admini, na forum co jakis czas konkursy z nagrodami (czasem nagrody rzeczowe np. podkoszulki)

polecam ogromnie, jesli ktos szuka dobrze zgranej grupy i chce do niej dolaczyc

Opublikowano

niby kiedy i od kogo?

dostałeś magicznego bana, na serwie nie było admina, i nie ma tego dnia nikogo w amxbans

1325845644-U48159.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Jak dla mnie temat do kosza oraz ban dla tej osoby

Powód :

1. Zobaczcie sami (nowe zarejestrowane osoby - 1 post)

Napisano 20 listopad 2011 - 12:46

Napisano 20 listopad 2011 - 13:28

Napisano 20 listopad 2011 - 13:29

Napisano 20 listopad 2011 - 14:43

Napisano 21 listopad 2011 - 14:23 (ostatni post)

Byłem także na serwerze i powiem, że szału nie ma ... Mało slotów, brak graczy

Opublikowano

zapomniałes dodac ze dostałes tez bana za sh, ale to mało istotne

a co do postów, nie mam wniku do tego co piszą ludzie w tym temacie

a co do hostu... 90% serwów reklamowanych tutaj jest na gorszym hostingu, np twój jest jednym z nich, bo te smieszne 450 fps za 2,49 działa tak jak kosztuje i to zadna tajemnica że w przypadku cs cena sie liczy i to bardzo

pozdro

Ale zobaczcie jego COD i pseudo FFA tam jest wspaniale naprawde polecam jego serwer, można nawet KUPIC sobie admina hehe

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

hehe serwer zarabisty,, aty negatywnie nastawiony ,, dostales bana za sh i sie burzusz hehhehehe bylem na twoim serwie i co i lipa strasza,,, mega exp sklep mozesz sobie wsadzic w dupke bo przy takim expie za zabicie to jest to dno,,,, pozatym klasy nie sa zroznicowane,,, niektorymi klasami to niemozna grac boo inne juz na starcie jada inne, rozumiem gdyby to premium byl ale zwykle!????/!?!?!?! maniak-cs.pl to zarabista serwerownia jesli chodzi o cod 2 takiego nie zanjdziecie,,, co najwazniejsze zawsze sluchaja propozycji graczy danych na forum,,,,, ludzie sa i to coraz wiecej,, slotw moze i malo ale jak narazie wystarcza,, przybedzie ludzi to i sloty sie zwieksza(nie ma co przeplacac na poczatek),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wiec jesli szukacie dobrej atmosfery na serwie to zapraszam do maniakow heheeehe serdecznie polecam

Opublikowano

ja proponuje zakończyć polemike w tym temacie. Koleś sie zagotował bo jego oferta nie dorasta mojej do piet. Mili admini wg mnie to nie oferta, dla mnie to normalne.

Mam tylko nadzieje, że kazdy poszukujący serwa wejdzie na mój i jego, a potem wypowie sie w naszych tematach, który to serw, a który namiastka serwa.

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...