Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym się zająć ,poza komputerem .

SϒS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) Zanim oco kolwiek zapytacie ,cokolwiek napiszę to tak , jestem uzależniony od komputera,uwielbiam przesiadywać

w internecie , na MPC, pomagać w dziale MT2 (niestety metin2...) . I czuję się zniewolony ! Ale postanowiłem to przerwać

co polecacie aby robić poza komputerem ? Tzn będę miał lepszy sprzęt to pewnie jakieś lepsze gry , itp .Ale tak po za tym

poradzcie mi. I proszę jezeli chcesz napisać szczeniacką odzywke typu przeciętnego 14latka . Daruj sobie to nie s.a.m.o.s.k.a

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Chodzę na zajęcia wspinaczki w siatkę też gram =)

Teraz tak troszeczkę zaczynam interesować się MMA , ktoś z was może ma jakieś doświadczenie ?

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

MMA fajne gdy się bronisz np. na ulicy :)

KONTUZJE W MMA

Blizny

Najczęstszym problemem zawodowych fighterów są otwierające się blizny i podatność na tego rodzaju kontuzje związane z indywidualnym kształtem kości czaszki.

Złamanie nosa

Również popularne złamanie nosa nieleczone może nieść ze sobą poważne problemy. W zależności od rodzaju może łatwo się odnawiać, utrudniać oddychanie, powodować chrapanie, a czasem powodować bezdech i od kilku do kilkunastu wybudzeń w ciągu nocy, uniemożliwiać prawidłowy sen i wypoczynek.

“Kalafiory”

Nieśmiertelnym tematem są również szczególnie częste u grapplerów kalafiory. Uszkodzenie w wyniku ucisku bądź silnego uderzenia małżowiny powoduje zbieranie się w niej krwi lub innych płynów, które nieusunięte powodują permanentną opuchliznę i deformacje ucha.

Najgorsze koszmary

Uszkodzenia mózgu, kontuzje kręgosłupa, zerwanie wiązadeł, wielokrotne złamania kończyn z przemieszczeniami, dyslokacja stawów, złamania żeber uszkadzające płuca czy serce, złamania obojczyka – te kontuzje to najgorszy koszmar fightera.

Trochę musi boleć :mellow:

sygnatdy.png

Opublikowano

Wszelki sport, wychodź na dwór graj w piłkę z kolegami, baw się, wariuj na dworze. Przeszkadzaj sąsiadom :D.

Jest dużo rzeczy ; ).

Trenuj w coś, treningi czy coś.

Opublikowano

Cześć :) Zanim oco kolwiek zapytacie ,cokolwiek napiszę to tak , jestem uzależniony od komputera,uwielbiam przesiadywać

w internecie , na MPC, pomagać w dziale MT2 (niestety metin2...) . I czuję się zniewolony ! Ale postanowiłem to przerwać

co polecacie aby robić poza komputerem ? Tzn będę miał lepszy sprzęt to pewnie jakieś lepsze gry , itp .Ale tak po za tym

poradzcie mi. I proszę jezeli chcesz napisać szczeniacką odzywke typu przeciętnego 14latka . Daruj sobie to nie s.a.m.o.s.k.a

Proszę daruj sobie takie teksty, bo przez to prędzej napiszę taką odzywkę niż normalnie ;x.

Znajomi, dziewczyna, jakieś hobby typu sport (karate, kosz, siatkówka i wiele, wiele, wiele innych).

Wtedy na kompa nie będzie czasu.

Szczeniacka odzywka typu przeciętnego 14latka:

hahahahaha nie ma rzycja, hahahahahahah wyjdź na dwUr !!11!!!!11111

Opublikowano

Rób to co ja, doskonal się - wspinaj, ćwicz, usprawniaj, ale nie chodzi mi o prostackie "pakowanie". Po prostu trenuj kontrolę nad ciałem.

Edit

Albo udzielaj się artystycznie. Z własnych doświadczeń polecam gitarę i rysunek.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja polecam jazdę na rowerze..... Kup sobie strój ( dużo pomaga ) całe oprzyrządowanie.... I jak wyjedziesz rano tak wrócisz po południu... Jedz gdzieś za miasto ( np. ja lubię zapi***alać ) Wyznacz sobie jaką trasę i mierz czas.....

+ Zarąmbiste mięśnie nóg

+ Kondycja

+ Dobrze spędzony czas

Oczywiście potrzebujesz roweru i to takiego dość dobrego i najlepiej opony SLIKI no chyba że wolisz po lesie.... Ja tak spędzam czas.... W zimę też nie raz jeżdżę fajnie się driftuje <3

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Też polecam to co CODER_BEST.

Jest to najmilsze jak dla mnie spędzanie czasu.

Kiedyś dopóki mi się rower nie popsuł jeździłem non-stop.

Ogólnie mam bardzo ładny lasek koło siebie, więc też nie bylo nudów.

Jeździłem od 8-10 do 16.

Niestety nie miałem w pełni przystosowanego do takiej jazdy roweru więc szybko poszły części, a jak na razie mnie nie stać na rower co kosztuje ponad 10 tysięcy (wyczynowy, kolarka).

Pzdr.

Opublikowano

Sporty jakieś, np piłka, kosz, siata.

Siłownia, jogging etc.

Czytanie książek

Jakieś hobby, np zbieranie znaczków etc.

Jeżeli lubisz komputer to wykorzystaj to do pozytywnych celów, np grafika komputerowa, wstąp do MMT pisz recenzje, nagrywaj gp

Jak nie masz dziewczyny, pora coś załatwić tam i tu <3

Wypady w kumplami na flache, browca, imprezy etc (nie mam na celu demoralizacji, tylko rozrywkę)

Jak widzisz jest wiele interesujących rzeczy :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ja Ci doradzam kosza.Dla mnie to spory pozeracz czasu, Albo pobaw sie pirotechnika. Zalatw paru kumpli. Kupcie 2kg KNO3 zmieszajcie z cukrem i podpalcie. Potem mozecie kompinowac jak zrobic z tego lepszy efekt

Opublikowano

Wyjdz z kumplami pograc w noge ,siatke itp. Radze tez nie myslec o komputerze ,gdyz wtedy cie do niego najbardziej ciagnie.

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

Powiedz mamie żeby zabrała ci kabel od komputera , wtedy możesz spokojnie wyjść na dwór (na zakupy lub mecz).

ALBO NAJLEPIEJ PIERDOL WSZYSTKO I IDZ DO M2 NA METKI BO AURA SIĘ SAMA NIE DROPNIE

:D

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Weteran
Opublikowano

Jeżeli wiesz że jesteś uzależniony, to nie jesteś uzależniony ;)

Zajmij się szkołą czy coś, bo mi np. starcza tylko na to czasu.

Opublikowano

Kup sobie porządny rower i jak mieszkasz blisko lasu to możesz np. pozwiedzać swoje okolice, pochodzić po lesie. Jak chciałbyś grać na jakimś instrumencie to zapisz się na jakieś lekcje, w moim przypadku to perkusja :)

Opublikowano

Pirotechnika, łączy w sobie wiele rzeczy. Doskonalisz się z chemii, musisz zbudować młynek kulkowy więc majsterkowanie, zbudować rakietę, więc zdolności manualne i oczywiście rakieta nie poleci do góry tylko w bok to kondycja bo trza spier***ać. Frajda lepsza od rowera (wolisz jeździć czy oglądać wybuchy i być dumny, że udała Ci się rakieta) i w dodatku tańsza.

Opublikowano

Naprawdę polecam Piłkę Nożną ! Kup piłkę i naucz się kapkować i robić z nią różne triki, strzelać na bramkę. Ja w piłkę gram około 5 razy dziennie dzięki temu i moim kolegom którzy też grają poprostu nie mam czasu siedzieć na kompie. ( Nie patrzcie na mój czas online to inna sprawa :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...