Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sukces Call of Duty: Modern Warfare 3!

`lesio`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://imageshack.us...7/79318455.png/

W CIĄGU PIERWSZEJ DOBY SPRZEDAŁO SIĘ W OSZAŁAMIAJĄCEJ LICZBIE 9,3 MLN SZTUK. Grubo. Bardzo Grubo. 5 milionów sztuk battlefielda3, z tygodnia sprzedaży,poszło w jeden dzień tylko na xboxa360... Mega grubo.Odnotowano 1,5 mln osób w kolejce o północy na całym świecie, aby dostać w swoje ręce Modern Warfare 3, o łącznej wysokości 9,3 mln sprzedanych egzemplarzy w pierwszym dniu. Wersja gry na Xbox 360 widzi wokół 54%, co oznacza, że ??pierwsza gra na jednej platformie do przekazania 5 milionów w pierwszym dniu.Wersji na PlayStation 3 odbyła 42%, co stanowi około 4 milionów. Oba te dni są tylko nieznacznie za Black Ops całej sprzedaży w pierwszym tygodniu. Wersja na PC i wersja Wii odbyło pozostałe 4%, co stanowi około 370.000 sztuk.

zrodło

To jest ukryta treść, proszę

p.s jakoś nie mogę dodać zdjęcia ;/

Edytowane przez `lesio`

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

Niby fifa 11 miała do premiery 12 11.5 mln sprzedanych sztuk, a tutaj ponad 10 w jeden dzień..

CoD był jedną z najbardziej wyczekiwanych premier tego roku i nie zawiódł moich oczekiwań. Tak, kupiłem po raz trzeci tą samą grę .

Opublikowano

Tak, kupiłem po raz trzeci tą samą grę .

Dokładnie, ale ja jestem zawiedziony - spodziewałem się naprawdę czegoś innego ;). Czasami w to pogram.

Opublikowano

Cóż. Fajnie, że byliśmy w Londynie, Berlinie, Paryżu, czy Pradze. Nie gram w multi i kupiłem MW3 dla kampanii i misji specialnych. W nich też zaszły nowości, mn wbijanie poziomów, co też jest dobrym pomysłem. Osobiście, te 2-3 h więcej w singlu i nie miał bym się za co przyczepic :)

Nawet po ostatniej misji nie wpadłem na to, że to już koniec..

Opublikowano

dla mnie super kampania jeszcze przechodze ale jak na razie to 7/10 multi 9/10 na przetrwanie 10/10 wiele zabawy jest w nim.

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

SUPER GRA! Jeżeli przegra z Battlefieldem 3 to idę się pociąć jak emo xD

Ale naprawde super gra nic do zarzucenia kampania super survival świetny

Multi jeszcze nie testowałem ale mam nadzieję że też super ^^

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

szczerze mowiac ja sie zawiodlem jezeli chodzi o multi. to jest po prostu black ops z nowymi gorszymi mapami. co do spec ops duzo lepszy niz w mw2. w kampanie gralem doslownie minutke , ale wyglada ciekawie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...