Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Pomysł na Hacka

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż mam pomysł Używam Fish Bota 4.1 By Erpel. Pomysł polega na użyciu wall hacka i wejścia na jakomś dużą skałę czy coś w tym stylu i łowienie tam. Pytanie polega na tym czy Gm Może mnie tam wykryć?(na normalnej mapie mnie nie widać).

Bedą ++++++++

Opublikowano

On ma listę łowiących i po kolei się teleportuje ...

Nie ma miejsca , do którego Gm nie wejdzie .:) On może wszystko mają pliki serwerowe .: p

Opublikowano

Up po co spam i 2x double ? . Raport :-) . ps. Jest jeden WallHack w multibocie v1.4 :P zobacz wejdzi i ciekawe czy zbanują .:P

Opublikowano

nie czy tajcie te go to napisał muj głupi kuzyn

ooooo ty ostatnio domnie fikałeś

jestem z roku 1991

GeforceIII jestem z roku 1900

chce się gościu podniecić

Opublikowano (edytowane)

nie ma czegoś jak lista gdzie kto łowi. Są tylko namiary gdzie kto się znajduje i ile godzin jest zalogowany, no i oczywiście logi z handlu :P

pozdrawiam

Edytowane przez plajdoliniak11

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

2x Up ma rację nie ma czegoś takiego jak lista łowiących graczy.

A i co do łowienia ryb to polecam ch2 m1 lub m2 ch2 z tego względu że nie będzie teleportował się do każdego z graczy bo jest ich od nawalenia.

Opublikowano

gm ma wgląd do plików serwerowych i logów oni widzą czy ktoś za szybko wyciąga ryby czy w takim samym odstepie czasu .....

jeśli masz na wędce wyciaganie 2650 i tak przez pare h to wiadomo iż to bocik;) czasem nie banują od razu gdyż widzą że stawiasz często to zbanują Cię po pewnym okresie czasu;d

Znajoma(były GM) tłumaczyła mi to w taki sposób ze gm ma komendy teleportu do innych itp. on wejdzie wszedzie w kazde miejsce na mapie (tak jak TY na wh)

+te logi czyli wie gdzie i ile oraz co kto łowi proste....

Gra na serwerze ma to do siebie i tyle...

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...