Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Status Ostrzeżeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc pewnie nie jedna osoba ma trochę i ciężko jest się jej tego pozbyć , mowa tu o statusie ostrzeżeń , jak wiadomo

warna można dostać za byle co i przynajmniej mi się zdarza to dość często za byle pierdół .

Tutaj pojawia się pytanie jak obniżyć ten % , raportować hmmmm

no tak próbowałem wiele razy wychodziło na tym że pisałem do modów czy mi zdejmą i nic ...

napisałem do globala nic ....

napisałem do adma , jest odzew dostałem - 5 % :D za podajże 20 raportów +

next

Pisanie tutoriali , jak wiadomo powstaje ich mnóstwo i połowa właśnie przez to aby obniżyć parę % , dlatego tyle z nimi spamu

i jeszcze dostaje się za nie często tylko - 5% a pisanie i prezentowanie trochę zajmuje .

Pomaganie na forum , za to nie słyszałem żeby ktoś miał obniżony % nigdy się nie spotkałem żeby odpowiedź na czyjeś

pytanie czy pomoc była nagradzana obniżeniem paru % , ale mogę się mylić .

Tutaj zwracam się do administratorów bo nie wiedziałem gdzie to napisać , dlaczego nie wymyślicie czegoś ambitniejszego na

zmniejszanie tych % albo dacie jakieś poważniejsze poprawki w regulamin cokolwiek aby polepszyć ten system , bo warna dostaje się jak pisałem za pierdół sam posiadam 90 % , a obniżane miałem już podajże 40 % więc naprawdę to przemyślcie .

przy okazji za ten temat możecie trochę zdjąć xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wszystko co miałobyć napisane zostało i nie widzę potrzeby trzymania tematu dalej otwartego.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...