Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem ze sponsorpay

nikiszafa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu zacząłem używać hotspot schield do robienia reklam w sponsor pay.

wszystko działało ok uzbierałem dobrą sumke ;p. teraz gdy włączam hotspot schield (jak zawsze to robiłem ) a potem sponsorpay

wyskakuje mi : sponsorpay.png

2r76phk.jpg

Pomogłem ----> Lubię to !

Opublikowano (edytowane)

Dołączę się do dyskusji bo mam ten sam problem... Jak na początku, gdy zainstalowałem hotspota, to już miałem ten komunikat, tylko że reklamy jeszcze były. Zrobiłem kilka, nie dostałem bfów (...), wkurzyłem się, następnego dnia komunikat nadal był a ofert już nie było... I nie ma do tej pory.

@Edit

Dodam jeszcze, że bez użycia hotspota mam to samo...

A hotspot działa bo korzystałem z niego do sponsorpaya na innych stronach.

Edytowane przez Diego77
Opublikowano

Dołączę się do dyskusji bo mam ten sam problem... Jak na początku, gdy zainstalowałem hotspota, to już miałem ten komunikat, tylko że reklamy jeszcze były. Zrobiłem kilka, nie dostałem bfów (...), wkurzyłem się, następnego dnia komunikat nadal był a ofert już nie było... I nie ma do tej pory.

@Edit

Dodam jeszcze, że bez użycia hotspota mam to samo...

A hotspot działa bo korzystałem z niego do sponsorpaya na innych stronach.

Dokładnie tak samo zaczęło się u mnie ....

2r76phk.jpg

Pomogłem ----> Lubię to !

Opublikowano

Przetłumaczcie sobie...

Tam pisze, że na razie są ograniczenia ze strony Sponsorpay, które zakazują wykonywać dwie oferty na raz. Musicie wykonać poczekać aż przyjdą bf i dopiero drugie...

Opublikowano

Witam mam pytanie bo wykonałem kilka ankiet i przychodzą na email mi wiadomości , że wygrałem 54 pkt .. i jak je mogę odebrać ?

1857060941.png

Opublikowano

spróbuj tam poczytać, nikt nie zna tych ankiet na pamięć... albo spróbuj zrobić inną ofertę...

osobiście nie lubię tych ankiet, bo po jednej jest następna itd...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...