Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...

Mam pytanie:

Zapisałem się u mnie w szkole na kurs "Programowania bazy danych" ? Nie wiem czy dokładnie to ,ale dzisiaj coś tam braliśmy w Delphi i napisaliśmy czy edytowaliśmy coś na zasadzie programu...

Mniejsza o to.

Chodzi o to ,że chcę rozwiązać taki mały problem ,z którym miała do czynienia cała grupa razem z nauczycielem i nikt nie wiedział dlaczego wyskakuje owy błąd.

Podaje tu ten niby programik:

To jest ukryta treść, proszę

Błąd się wyświetla przy kliknięciu "Filtracje 2"

Jeżeli ktoś będzie wiedział o co chodzi to będę bardzo wdzięczny :)

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

PS.

Pracowaliśmy z programem "Borland Delphi 6"

hersygna.png
Opublikowano

Nie chcę mi się pobierać, ani ryzykować... Na tym forum da się bezkarnie wirusa wrzucić... Tak, nawet ze skanem :P Nie raz ktoś w dziale z metinem podrobił skan... Mniejsza, wrzuć kod w spoiler :)

Opublikowano

Nie chcę mi się pobierać, ani ryzykować... Na tym forum da się bezkarnie wirusa wrzucić... Tak, nawet ze skanem :P Nie raz ktoś w dziale z metinem podrobił skan... Mniejsza, wrzuć kod w spoiler :)

To później wrzucę ,bo w tej chwili net słabo działa ,a nawet tego programowania nie mam xD

Ale tam było coś ,że w "SIZE<18' wpisywało się zamiast 18 x ,albo (x) i coś z tym x było nie tak... Później kod wrzucę jak ogarnę neta ;)

hersygna.png
  • Dodaj nową pozycję...