Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Hss (hot Spot Shield) 5*

UserMPC_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem przez ktory nie moge spac Czytalem Tuta gdzie byla jak zarabiac g1 credits rowniez uslyszalem ze za nie mozna miec bronie premki itd wiec sie skusilem. A wiec problem brzmi tak Mam sciagniete HSS wlaczylem go i gdy kilkam Connect/ON Robi mi zakladke w firefoxie i pisze blad wczytywania strony i mi sie nie swieci tarcza na zolto co mam zrobic :? Pomozcie kto pomoze dostanie 5*

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

a spróbowałeś załączyć HSS'a dopiero po zalogowaniu się na gamersfirst.com? potem jak już załączysz to kliknij na reklamę g1 creditsów na tej stronie. Jak już to zrobisz to wybierz reklamę za free i wejdź tam i się zarejestruj (HSS już musi być już załączony w trakcie wchodzenia na reklamę musi być zielona tarcza). ja tak robię i mam już dzisiaj 205 creditów tylko mi się reklamy za free skończyły i nie wiem co zrobić ;P ^^

EDIT

sciagnij innego hack shielda i zresaj kompa jak sie zainstaluje;) xD

jakiego Hack Shielda(HS)???

My mówimy o HotSpot Shield jak by co (HSS) ^^

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

to nie wiem co zrobic ;/

ja tez mam problem bo nie mam jak nabić creditów bo mi się reklamy za free skończyły i na liście już są tylko te gdzie trzeba podawać nr karty albo adres tylko jakiś zagraniczny stanowy lub jakiś tam ;P ;/ a mam dopiero 205 cr

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano
Mam taki problem przez ktory nie moge spac Czytalem Tuta gdzie byla jak zarabiac g1 credits rowniez uslyszalem ze za nie mozna miec bronie premki itd wiec sie skusilem. A wiec problem brzmi tak Mam sciagniete HSS wlaczylem go i gdy kilkam Connect/ON Robi mi zakladke w firefoxie i pisze blad wczytywania strony i mi sie nie swieci tarcza na zolto co mam zrobic :? Pomozcie kto pomoze dostanie 5*

Ja robiłem temat o zarabianiu G1 Creditów...

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...1&hl=credit

A jak masz żółtą tarcze to dobrze. Bo jak wejdziesz na G1.com to zrobi sie zielona i będziesz miał inne proxy :P

@toudi100 a tam gdzie masz nr. za granice to napisz np. 00501 powinno zadziałać :)

Opublikowano
HSS juz dawno nie dziala na G1 bo nie mozna sie zalogowac bo jest za dlugie polaczenie

hahhaha walnij sie na łeb caly czas dzialalo i dziala,jak nie potrafisz z tego korzystac,nierob tego pacanie!!!!!!

Opublikowano

Up - Racja, niektóre cioty nie umieją korzystać i piszą że nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...