Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No ,potrzebuje pomocy ... z Dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie ,

przejde odrazu do rzeczy.

Zaczne jednak od tego (zeby wszystkie bylo jasne) ze mialem ferie trwajace od 31/11 do 04/11 ,caly tydzien szkolny.

Przez ten czas SmS'owalem z pewna Dziewczyna ze szkoly ,chodzi do tej samej klasy tylko na inny kierunek.

Nawet dobrze sie z nia pisalo ,jednak kiedy w Poniedzialek ,po tygodniu wolnego, wbilem do szkoly zachowalem Spokoj widzac ja. Niestety pierwszy blad ktory tutaj popelnilem to ze nie powiedzialem nawet glupiego "Czesc" ,moge powiedziec ze zachowalem sie bardzo chamsko gdyz ignorowalem ja caly dzien ,a to byl drugi blad. Jednak na drugi dzien ladnie przeprosilem i niby wszystko wrocilo do normy . Jednak teraz odczuwam jakby cos bylo nie tak miedzy nami ,we wtorek tego tygodnia wzielem ze soba sluchawki do szkoly (WoW :on wzial sluchawki!! ,nie komentujcie glupio ;D) zeby nie nudzic sie podczas lekcij i przerw ,sluchalem muzyki. Oczywiscie we wtorek powiedzialem "Czesc" ... tylko ze ona nie uslyszala i zaczelo sie od nowa ze ja ignoruje itp. Wiec napisala mi po szkole ze da mi jeszcze jedna Szanse ,pieknie podziekowalem i znowu przeprosilem... Na nastepny dzien powiedzialem ladnie "Czesc" ona ladnie odpowiedziala ja zalozylem sluchawki na Uszy no i tak jak zawsze sluchalem muzyki ,jednak ani ja do niej sie nie odozwalem ani ona do mnie ...czy tutaj popelnilem nastepny blad? W nastepnych dniach tygodnia bylo coraz gorzej ...w srode nawet jej nie mialem okazij powiedziec Czesc a w czwartek nie bylo jej w Szkole.

Teraz okazalo sie ze stracila mna zainteresowanie i bardzo sie tym przejmuje poniewaz zalezy mi na niej bardzo. Czy moglibyscie mi powiedziec jak to naprawic?

Oczywiscie dowiedzialem sie teraz ze od niedawna ma Chlopaka ...czy da rade zeby ona znowu zainteresowala sie mna i wrocila do mnie? Czy istnieje taka mozliwosc?

Czy poprostu Spieprzylem wszystko na co pracowalem ...(tzn. o co sie staralem)

Jezeli w poniedzialem pojde do Szkoly (gdyz jutro mam wolne :)) ,co powinienem zrobic? W jaki sposob sie do niej odezwac zeby nie popelnic kolejnego z dosc glupich bledow ...

Wszystkie pomocne Post'y mile widziane ,nie chcialbym zeby ktos mnie zaczal obrazac lub pisal nie na temat.

Dziekuje i pozdrawiam.

(P.s. Jezeli piszac posty uzylem slow obrazliwych dla pewnych osob ,bardzo za to przerpaszam.)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

Boże... naprawdę brakuje Ci wyobraźni, spotykasz ją i mówisz coś żeby się rozmowa kręciła, np "Czeeeść, co tam ?" i ona odpowiada, Ty mówisz cokolwiek, ile ma lekcji dzisiaj, co robi po szkole itp. i to już jest coś, potem samo jakoś poleci. A jeżeli ma chłopaka to znaczy, że przestała się Tobą interesować (tak sądze) no ale nie wszystko stracone, próbuj chłopie ;>

11hbhnt.png

Opublikowano

No to w poniedzialek tez jej powiedz "Czesc" i spytaj sie co u niej. Jak Ci powie to spytaj czy mozecie porozmawiac na osobnosci. Jak juz pojdziecie rozmawiac to przepros ja za swoje glupie zachowanie i wyjasnij dlaczego tak postepowales.

Opublikowano

Dziewczyn nikt nie zrozumie , moim zdaniem zjeb... to , kup jej kwiaty idz do jej domu powiedz przepraszam , o ile ja kochasz powiedz chce byc z Toba itd, pisz do niej , nie daj jej spac po nocach (ja tak robilem z teraz moja dziewczyna , bo mi sie nudzilo , uznala to za romantyczny czy cos w tym stylu)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zapytaj który ma lvl.

Dziewczyn nikt nie zrozumie , moim zdaniem zjeb... to , kup jej kwiaty idz do jej domu powiedz przepraszam , o ile ja kochasz powiedz chce byc z Toba itd, pisz do niej , nie daj jej spac po nocach (ja tak robilem z teraz moja dziewczyna , bo mi sie nudzilo , uznala to za romantyczny czy cos w tym stylu)

"Powiedziałem dziewczynie, że ją kocham bo mi sie nudziło''

Ok nie mam pytań

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja zrozumiałem z tego tylko tyle że mówiliście (a czasem nie mówiliście) sobie cześć xD Nie obraź się ale bardzo ściśle to opisałeś i ciężko wgl będzie coś napisać na ten temat.

"czy da rade zeby ona znowu zainteresowala sie mna i wrocila do mnie?" Wróciła do Ciebie? A ona z Tobą była? Bo tego jakoś nie napisałeś

Opublikowano

Haha beka, spodobaliscie sobie ,i potem sobie tylko czesc mówicie ahahah cool story bro...

co do tematu ROZMOWA , czlowieku czy to boli,z rozmowy mozesz sie od niej dowiedziec prawie wszystkiego.

Zreszta szybko cos sobie znalzla chłopaka, a zarywała do ciebie ,ja bym ja zeszmacił.

Opublikowano

Zapytaj który ma lvl.

"Powiedziałem dziewczynie, że ją kocham bo mi sie nudziło''

Ok nie mam pytań

sorry literowka

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Poniedziałek

-Cześć

-Cześć

Wtorek

-(cisza)

-JESTEŚ CHUJEM ALE MASZ JESZcZE JEDNĄ SZANSĘ

Środa

-Cześć

-Cześć

Czwartek

-Cześć

-Cześć

Piątek

-Cześć (słuchawki na ryj)

-Jesteś chujem ignorowałeś mnie!

Fajna dziewczyna, polega na mówieniu cześć codziennie, czyli przez 3 tygodnie mówiliście sobie tylko cześć a raz nie powiedziałeś i już huje muje dzikie węże, jaki to ty zły jesteś?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

wiesz co ? Daj se z nią spokój.

Tyle ode mnie.

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

Poniedziałek

-Cześć

-Cześć

Wtorek

-(cisza)

-JESTEŚ CHUJEM ALE MASZ JESZcZE JEDNĄ SZANSĘ

Środa

-Cześć

-Cześć

Czwartek

-Cześć

-Cześć

Piątek

-Cześć (słuchawki na ryj)

-Jesteś chujem ignorowałeś mnie!

Fajna dziewczyna, polega na mówieniu cześć codziennie, czyli przez 3 tygodnie mówiliście sobie tylko cześć a raz nie powiedziałeś i już huje muje dzikie węże, jaki to ty zły jesteś?

Nie tylko czesc ,przed tym tygodniem wolnego bylo cos wiecej niz "Czesc" :)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Opublikowano

Uprzedzam, nie czytałem komentarzy poprzedzających. Jak dla mnie zabawny jest fakt, iż ma chłopaka po kilku dniach flirtowania z Tobą, albo to jakiś wkręt, próba zrobienia wrażenia, albo to jakiś mały wybryk. Nie wiem, w której jesteś klasie i jakie teraz panują zwyczaje, lecz na pewno kobiety lubią mieć rację, więc jak pójdziesz w poniedziałek do szkoły, przeproś za szczeniackie zachowanie powiedz, że spanikowałeś itd. Zapytaj ją wprost kim dla niej jesteś i czy aby na pewno ten chłopak jest jej wybrankiem. Jeżeli powie, że jesteś kumplem, udaj się do niej do domciu, kup kwiatki i po prostu podziękuj, że nadal możecie być przyjaciółmi, zobaczy że jesteś odpowiedzialny i rozsądny i może pójdzie po rozum do głowy.

Btw. na inny kierunek ? Czyli liceum ? Myślałem, że w tym wieku to teraz tylko problem o jakim smaku gumkę wziąć ze sobą ;o

Opublikowano

Poszukaj jej na necie i zapytaj czy pójdzie z tobą bić metki do m2 .

A tak na serio to zrypałeś sprawę mówiąc tylko cześć , pomyślała sobie że szukasz kolegów a nie dziewczyny ... musisz podejść do niej w poniedziałek i powiedzieć jej że jest ładna i w ogóle (wiem że to wstydliwe) oraz zapytać jak jej się układa z chłopakiem żebyś wiedział na czym stoisz . Powodzenia i graba

:)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Ja pierdole ... idź do trudne sprawy

Trudna znalazł innego czyli ma Cię po po prostu daleko w dupie pogódź się z tym

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ma chłopaka to stary odbij. Pozdro ..

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Nie to żeby takie "szczeniackie" aleeee.....Spróbuj się dowiedzieć czegoś o tym gościu (jak się bije). Np idź po szkole i przejdź tak obok niego żebyście się barkami walnęli. Wtedy będzie "kurwa uważaj jak łazisz" czy coś i będziesz mógł go pobić. Nie wiem czy to coś da ale go pobijesz :)

Opublikowano

Fajna laska "cześć" nie powiedziałeś cześć ! <foch> !! . Nie no wiesz o co mi chodzi ... Pytasz się nas czy da sie to jakoś odkręcić ? A sam nie możesz do niej iść spytać się ew. zadzwonić , napisać sms (co odradzam bo według mnie jest to głupie i dziwne ;/) ona powinna Ci odpowiedzieć .

"tego kwiatu jest pół światu"

Opublikowano

a Robila ci laske Z przelykiem ?.

jezeli zaryw polega na Czesc to za duzo tibi , a najlepiej zbuduj jej domek w minecrafcie .

jak nic nie pomoze to idz do psgchiatry albo wez sie za nauke a nie sluchawki :/

MOJA WYPOWIEDZ JEST RODEM Z METNA.

BIJCIE MASTERCZULKI

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Uprzedzam, nie czytałem komentarzy poprzedzających. Jak dla mnie zabawny jest fakt, iż ma chłopaka po kilku dniach flirtowania z Tobą, albo to jakiś wkręt, próba zrobienia wrażenia, albo to jakiś mały wybryk. Nie wiem, w której jesteś klasie i jakie teraz panują zwyczaje, lecz na pewno kobiety lubią mieć rację, więc jak pójdziesz w poniedziałek do szkoły, przeproś za szczeniackie zachowanie powiedz, że spanikowałeś itd. Zapytaj ją wprost kim dla niej jesteś i czy aby na pewno ten chłopak jest jej wybrankiem. Jeżeli powie, że jesteś kumplem, udaj się do niej do domciu, kup kwiatki i po prostu podziękuj, że nadal możecie być przyjaciółmi, zobaczy że jesteś odpowiedzialny i rozsądny i może pójdzie po rozum do głowy.

Btw. na inny kierunek ? Czyli liceum ? Myślałem, że w tym wieku to teraz tylko problem o jakim smaku gumkę wziąć ze sobą ;o

Nie nie liceum stopien nizej ,ale jestem w te sprawy zielony . Dzieki za dobra rade zastosuje sie do niej.

Poszukaj jej na necie i zapytaj czy pójdzie z tobą bić metki do m2 .

A tak na serio to zrypałeś sprawę mówiąc tylko cześć , pomyślała sobie że szukasz kolegów a nie dziewczyny ... musisz podejść do niej w poniedziałek i powiedzieć jej że jest ładna i w ogóle (wiem że to wstydliwe) oraz zapytać jak jej się układa z chłopakiem żebyś wiedział na czym stoisz . Powodzenia i graba

:)

Dzieki Pzdr. :)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Opublikowano

Okazałeś się, że jesteś zwykłym pieskiem, który zrobi wszystko według jej oczekiwań. Dziewczyny nie lubią ciot i lizusów, przegrałeś.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Okazałeś się, że jesteś zwykłym pieskiem, który zrobi wszystko według jej oczekiwań. Dziewczyny nie lubią ciot i lizusów, przegrałeś.

Ciota nie jestem ,lizusem tym bardziej ;-)

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Opublikowano

Hehe, jak tam czytam te komentarze to widzę, że mało kto miał do czynienia z kobietami, albo ich nie rozumie :)

To teraz poczytaj opinii kobiety na ten temat:

Dziewczyny lubią kiedy się zabiega o ich względy.

Nie zadowolimy się samym "cześć" na korytarzu, na ulicy etc.

Popełniłeś duży błąd z tymi słuchawkami i brakiem inicjatywny.

Wyobraź sobie, co byś poczuł w jej sytuacji, gdybyś się z nią przywitał, a ona odburknęła by zwykłe "hej" po czym znów wsadziła słuchawki do uszu?

Jestem prawie pewna, że zrozumiał byś to jako "olanie".

Ona na pewno odczuwała to w taki sam sposób.

Czekała aż podbiegniesz do niej, pogadasz z nią nie tylko poprzez sms'y.

Nie wiem od ilu dni/tygodni ma chłopaka, ale jeżeli od niedawna to bardzo prawdopodobne ,że albo:

1. Jest zmienna w uczuciach i takiej dziewczynie nie warto poświęcać uwagę.

2. Chce wzbudzić Twoją zazdrość.

Na Twoim miejscu spróbowała bym do niej zagadać, nie poprzez sms, ale podejść w szkole czy nawet zadzwonić.

Nie bój się tego, jeżeli dziewczyna ma poukładane w głowie nie będzie ją ta śmieszyło i wysłucha Cie.

Lepiej szczerze pogadać niż zastanawiać się "co by było".

Opublikowano

Hehe, jak tam czytam te komentarze to widzę, że mało kto miał do czynienia z kobietami, albo ich nie rozumie :)

To teraz poczytaj opinii kobiety na ten temat:

Dziewczyny lubią kiedy się zabiega o ich względy.

Nie zadowolimy się samym "cześć" na korytarzu, na ulicy etc.

Popełniłeś duży błąd z tymi słuchawkami i brakiem inicjatywny.

Wyobraź sobie, co byś poczuł w jej sytuacji, gdybyś się z nią przywitał, a ona odburknęła by zwykłe "hej" po czym znów wsadziła słuchawki do uszu?

Jestem prawie pewna, że zrozumiał byś to jako "olanie".

Ona na pewno odczuwała to w taki sam sposób.

Czekała aż podbiegniesz do niej, pogadasz z nią nie tylko poprzez sms'y.

Nie wiem od ilu dni/tygodni ma chłopaka, ale jeżeli od niedawna to bardzo prawdopodobne ,że albo:

1. Jest zmienna w uczuciach i takiej dziewczynie nie warto poświęcać uwagę.

2. Chce wzbudzić Twoją zazdrość.

Na Twoim miejscu spróbowała bym do niej zagadać, nie poprzez sms, ale podejść w szkole czy nawet zadzwonić.

Nie bój się tego, jeżeli dziewczyna ma poukładane w głowie nie będzie ją ta śmieszyło i wysłucha Cie.

Lepiej szczerze pogadać niż zastanawiać się "co by było".

Czekalem wlasnie na opinie kobiety ,dziekuje tobie bardzo. Zdecydowalem sie ze jutro zadzwonie i umowie sie na spotkanie zeby szczerze pogadac. Myslicie ze to dobry pomysl?

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...