Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie chodzi mi zeby ktos mi napisal kawalek w auto it jak zrobic ze po przytrzymaniu klawisza on caly czas tak jak by sie wciskal w grze, po puszczeniu klawisze koniec wciskania klawisza .:) :)

Mysle ze wiadomo oco chodzi ,

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem? Chodzi o to, że jak wciśniesz np. F1 to program tylko w grze wysyła np. "a", po puszczeniu F1 puszcza "a"?

Jeżeli tak, to musisz upewnić się, że gra nie posiada zabezpieczenia przed ControlSend. Najlepiej sprawdź sam. (Użyj na grze tej funkcji i zobacz czy nie blokuje)

Natomiast jeśli nie to napisz trochę mniej chaotycznie. ;)

@EDIT

chatoczynie? napisalem najlepiej jak potrafilem chodzi mi oto zeby gdy WCISKAM SPACJE TO MI SKACZE NON STOP PUSZCZAM PRZESTAJE SKAKAC DO AUTO BH ! to jest takie trudne do zrozumienia?

Po co używasz tego CAPSA? Netykieta mówi, że wielkie litery w internecie uważa się za krzyczenie - a ja nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy. Szczególnie ktoś kogo nie znam. Opanuj się.

Dla Twojej wiadomości - tak, napisałeś chaotycznie i było to trudne do zrozumienia.

@EDIT

Można zamknąć?

Edytowane przez Protecto
Opublikowano

chatoczynie? napisalem najlepiej jak potrafilem chodzi mi oto zeby gdy WCISKAM SPACJE TO MI SKACZE NON STOP PUSZCZAM PRZESTAJE SKAKAC DO AUTO BH ! to jest takie trudne do zrozumienia?

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

albo tam zamiast "{SPACE}" daj inny po uprzednim zmienieniu go w opcjach a na początku daj spacje i będzie chyba lepiej

@2up, napisał poprawnie, nie wiem co w tym ciężko zrozumieć.

Opublikowano

0k Leci lubie to.

Programik dziala ale nie dziala , w sensie ze normalnie jesli chodzi o spacje to dziala , lecz w grze gdy chce robic tzw Bunny Hopa ale program sie zamula jak sie wciska okolo 4 przyciski i po skonczeniu ich wciskaniu zaczyna skakac choc juz nie trzymam go . ale jak stoje w miejscu do dziala

Dzieki :P

Opublikowano

kod twojej wersji jest gorszy a zarazem lepszy :D

a mianowicie twoj kod robi gdy wcisne Spacje wciska ja 2 razy gdy trzymam spacje wciska sie tylko raz wiec dupa nie BH , z racji z tego ze kiedys robilem bh spacja to teraz mi ona wychodzila duzo latwiej bo przy wcisnieciu raz ona wciskala sie 2 razy.

@TOPIC

Ja chcialem ze ktos mi podal jak zrobic zeby po przytrzymaniu klawisza wciskal sie on zeby sam cos napisac a tu sie to az tak pociagnelo ze mi pisaliscie swoje BH ; P

PS: prosze o zamkniecie pozostane przy recznym BH scrollem ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...