Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]darkorbit serwery

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znudziła mi się już gra na PL3 i chce zagrać na innym serwerze, więc takie pytanko na jakim serwie dorobię się najszybciej dobrego wyposażenia słyszałem, że najłatwiej jest na mx1 irysy podobno chodzą od 5 do 10kk ale aby się upewnić pytam was. I jeszcze jedno pytanko czy na innych serwerach też można latać na bocie i czy jest duże ryzyko wykrycia. Za odpowiedzi dam "lubie to"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skandi1 - irysy o 18 po 20 mln. Rano pewnie taniej. Dużo graczy (1500 w dzień, może dla niektórych to mało, ale na mapach uwierzcie że tyle wystarczy do świetnej zabawy, można latać samemu), pełno polaków .

Opublikowano

Teraz przez najbliższe kilka tygodni miesięcy żaden serwer nie jest tani odkąd wyszedł bug na kredyty na pl2 chodza irysy po 50 mln a ja daje po 200 300 i przegrywam nawet leonka na słabszym koncie nie mogę wylicytować podobnie jest na innych serwerach

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

mx1 ? mam tam fulke z benqiem latamy , i powiem tak że zabawa zaczyna sie dopiero o 19 u nas gdy oni mają popołudnio/ranek. I nawet fajnie , a o 21 to już można się sensownie nawalać na mapie 4-2 są zawsze ostre akcje.

Polecam ten serw , tylko wbij do mmo i do mojego klanu jakbyś chciał , bo ciezko sie ogarnac :D

Opublikowano

@ Piotreks34

popieram niewidka 50 sztuk na handlu za 500 kredek ( dużo nie straciłem )

mx1 dobry server i mało ludu