Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA Nowe projektu koszulki polskiej reprezentacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiedzą fala protestów po prezentacji nowych koszulek reprezentacji jest ogromna. I słusznie.

W związku z tym polacy postanowili podsunąć pzpn-owi kilka projektow koszulek na nowe sezony.

Oto One: ( ja osoboście prawie polałem się ze śmiechu ogladając te cudne kreatywne projekty)

http://www.weszlo.com/news/8445-Koszulka_MULTI-KULTI_na_Euro_2012_-_pierwsze_projekty

A tak od siebie, fajnie by było jak by osoby które kupiły bilety nie poszły na mecze albo chociaż wstrzymały się od spiewania hymny narodowego i kibicowania bo już przecież nie ma po co, Prawda?

Opublikowano

Gówno mnie to obchodzi czy tam będzie ten orzeł czy nie, pomimo że tam jest, tylko w bardziej nowoczesnym wydaniu. Ja i tak się na koszulki nie będę patrzył i wątpię czy ktoś podczas meczów będzie zwracał na to uwagę.

Nie róbcie już kurwa z igły wideł, bo ta cała walka o symbole śmieszna zaczyna się robić.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Gówno mnie to obchodzi czy tam będzie ten orzeł czy nie, pomimo że tam jest, tylko w bardziej nowoczesnym wydaniu. Ja i tak się na koszulki nie będę patrzył i wątpię czy ktoś podczas meczów będzie zwracał na to uwagę.

Nie róbcie już kurwa z igły wideł, bo ta cała walka o symbole śmieszna zaczyna się robić.

Nie w nowoczesnym, tylko w wydaniu PZPN.

Opublikowano

Ja nie jestem też zbyt patriotyczny czy przywiązany do somboli (jakich kolwiek) ale tu już nawet nie chodzi o samego orzełka tylko to Jeb*** pzpn, Stare dobre hasło znów powraca do łask.

Fajnie było by usłyszeć je na wrocławskim stadionie miejskim :D

Opublikowano

A to nie chodzi by te koszulki były wygodne? Ją się nie znam, bo.nie wiem co.mam oglądać by nie popaść w depresję. Aczkolwiek nasz orzeł być na koszulce powinien.

Opublikowano

Jest to troszkę dziwne że dali to logo PZPN , jakby na złość kibolą...ale nie zwracajmy na to uwagi tylko czekajmy na mecz z Włochami to wtedy się dowiemy jak grają nasi gwiazdorzy

:)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

dobrze ze na codzien herb PZPN-u nie jest naszym symbolem narodowym troche przesadzili ale to nic w porownaniu do czerwono bialych rekawkow w starym stroju :P

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56