Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKRYPT] Kredyty (German) @ PL

energetyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Willkommen, heute präsentieren wir eine neue Entdeckung Skripte WarRock ist. Dies ist eine neue und noch nicht gefunden das Skript. Bitte nicht mit dem Darlehen und den Kauf von Waffen, zu übertreiben, da die Administratoren kann es durch die Dummheit der Dummheit zu erkennen.

So grüße ich und wünsche Ihnen ein schönes Spiel . Die Installation ist sehr einfach, da brauchen wir nur zu bewegen, die Datei too ... / GamersFirst / warrock / system - hier einfügen, und starten Sie dann die Datei und drücken WrLuncher das Spiel genießen. Bitte nicht auf anderen Foren zu verteilen!

Creditz : HowMoney , Spielen , Das_hunter and mr.hell .

XXX

Scan'a zróbcie sami ,bo mi VirusTotal nie działa ;/

Przetłumaczcie sobie w translatorze . Polecam , bo warto !

U mnie to działa ! Jest super ! Mam broń jaką sobie wymarzę ,a potrzebowałem tylko 50 na wydanie 1 raz ,a potem wszystko idzie za 4 G1 Kredyty ! Chyba przestanę nielubić Niemców ! Ja robiłem ,że najpierw odpalilem plik potem wkleiłem do folderu i znów odpaliłem.

Tłumaczenie google Translator :

Witamy, dzisiaj prezentujemy nowe odkrycie skrypty WarRock jest. Jest to nowy i jeszcze nie znaleziono skryptu. Proszę nie z kredytów i zakupu broni, przesadzać, ponieważ administratorzy mogą być postrzegane przez głupotę głupotą.

Tak więc pozdrawiam i życzę miłego gry. Instalacja jest bardzo prosta i musimy tylko przenieść plik do ... / GamersFirst / warrock / system - tutaj dodać, a następnie uruchom plik i naciśnij WrLuncher cieszyć się grą. Proszę nie rozpowszechniać na innych forach![/code]

1319585534-U316606.png

Edytowane przez AdrenalinaPL
Opublikowano (edytowane)

a co to wgl jest?

// Skrypt dodający jakieś przedmioty lub coś ale to tylko podobno bo skrypty już nie działają | RaVneS

to ja wiem bo sam mialem na 10 lat bronie.. ale ziomek ku*wa dlaczego robisz nas w bambuko ... sam nieobierzesz czyli istny wałek.. autorowi prosze warna dać i zamknąc temat

PS. jeszcze nie działają ... Puki co pracują nad tym :) Grafix juz coś kombinuje :)

Edytowane przez CieplutkI
1316203915-U255649.gif
Opublikowano (edytowane)

Ten download nie działa .... Daj prawdziwi to wtedy ściągne :P..

// Jak mogłeś to pobrać, skoro usunąłem download ? - spam || AdrenalinaPL

Edytowane przez AdrenalinaPL

nie regulaminowa sygna

Opublikowano (edytowane)

Ciekawa sprawa ; D

Tylko podaj dobry download to bedzie Lubie to ! ;p

Edytowane przez an4lfan

(+) !ZBIERAM PLUSY! (+)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...