Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Włączenie Launchera/Dot.Gry wybór postaci itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Otóż włączam launcher (wczoraj zainstalowałem gre) Pokazuje się logo Sony i ciągle nic.. Wczoraj tego nie bylo. Normalnie gralem ,gra mi sie wlaczyla. Na poczatku jak wlaczylem pisalo Pobieranie plikow z Sony .. Taki mini pasek wyskoczył,nie pamietam dokladnie. Probowalem uruchomic przez administratora i nic.Wylaczylem Anitivira

2. Jaki wybór postaci polecacie? Stworzyć własną czy wybrac? Jak stworzyć to jaką.

3. Wczoraj grałem utworzoną przez siebie postacią , miałem misje na zabicie 15 Złodziei ,niestety takie lagi były że nie szło grać. Uderzałem nie zabierałem DMG. Przez to padłem,nie widzialem co mnie bilo. Nawet na spawnie dostawalem obrazenia ,takie lagi,jak tu grać?

Za odp . Lubię to

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Bywalec
Opublikowano (edytowane)

1.Servery przeciążone więcej graczy jest od chwili free2play. Trzeba poczekać aż niektórym się znudzi. Narazie sony nie wyrabia widocznie.

2.Najlepiej stworzyć własną. Każda klasa itd jest dobra. Sam wybierz. Na poczatku wiedziałem, że będzie fire/hand blast, ale tyle osób już zrobiło fire bo "podobno najlepszy". A tak nie jest.(Wybrałem Nature/Hand Blast) Kazda klasa zjedzie jakąs inną klase. Albo prawie każdy wybiera flight jako movement speed. Ja tam wole super speed fajnie wygląda.

3.Każdy ma lagi. Nic z tym nie zrobisz. Trzeba czekać aż więcej serverów zrobią.

Na serverze PVP podobno nie ma takich lagów. Ja tam nie gram. Wole Pve i nie narzekam.

Edytowane przez Uzu

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Czyli nie moge launchera wlaczyc przez to ze są lagi?

Po 2 DC Universe jest kompletnie zjebana gra. Nie przemyslana. Stworzyli niby dwa serwery PvP i PvM.Zamiast dołączyć na początek do PvM i PvP po 3 serwery. Obciazyli serwer aktualizajce.

Proszę o doradzenie jakie postacie wybrać. Po 2 typy postaci jakie polecacie,tzn. jak stworzyć dobrą postać np. =

-Dual Pistol,Fire,Mental -

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano (edytowane)

Dc Universe to gra F2P więc dla tego tak dużo osób gra!

Czyli nie moge launchera wlaczyc przez to ze są lagi?

Tak,jakby

A co do postaci to łap:

To jest ukryta treść, proszę

W 11 punkcie jest!

Edytowane przez Covver

image.png 

Opublikowano

3. Najlepiej zrób postać a mentora weź batmana u niego zaczynasz w mieście Gotham, tam takich lagg nie ma (są ale o wiele mniejsze), postać widzę już stworzyłeś, ale i tak dodam na początek najlepszy fire/mental/ice

Dc Universe to gra F2P więc dla tego tak dużo osób gra!

Stary i co z tego że f2p ?? To że f2p nie znaczy że dużo graczy gra ^^ W tym przypadku gra dużo graczy, ale nie zawsze przy f2p gra dużo osób choćby w Age Of Conan f2p a na serwerach pustki, a szkoda bo gra bardzo dobra, tylko nie wprowadza w klimat książki ani nawet filmu...