Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Zombie OPK

kryspin95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie istnieje hack tylko z opk zombie. Możesz tą opcje znaleźć w innych hackach z innymi opcjami np.

To jest ukryta treść, proszę

@Down

Adrenalina.

Jak nie na temat. Napisał, że "poszukuje". Odpisałem, że nie ma takiego hacka. I dałem mu cheat'a w którym ta opcja jest.

U Adrenaliny jest OPK.

1393461645-U349224.png

Opublikowano (edytowane)

@ UP. - piszesz nie na temat...

A co do tematu to poproś kogoś kto ma kody aby ci zrobic najlepiej NoMenu na klawisz INSERT, ale czy jest tu ktoś taki, kto zna kody na zombieOPK to ja nie wiem.. :) pozdro.

@ Jeszcze raz UP - Ale kolega prosi o danie mu TYLKO z ZombieOPK. Najprawdopodobniej po prostu mial hacka 3D3 (od adrenaliny na przyklad) lecz nie ma tam opcji OPK, a Ty mu podajesz jakby to powiedziec - multihacka, z bardzo wieloma opcjami...

- może pisze nie wyraźnie, ale w tej chwili nie jestem w formie do pisania *.*

@DOWN, od Adrenaliny zawsze mi szwankował, polecam Ci od CyberRazzera, ma tam OPK działające :)

oto link

To jest ukryta treść, proszę

@ 2x DOWN, ale jak przeczytalem ze ma hacka od Ciebie, gdzie mi i zapewne mu cos "Źle chodzi" to po prostu wysłalem mu lepszego hacka, ktory mi działa nawet gdy na roomie włącze OPK.. :)

Edytowane przez Pelikano
Opublikowano

no właśnie dlatego prosiłem o tylko i wyłącznie OPK gdyż właśnie 20 min temu ściągnąłem adrenalinav3.4 i gdy włączam SVP zombie to mi crashuje..

Opublikowano

@UP

Zacznijmy od tego, że czyta się informacje..

- Dopiero gdy będziecie w grze włączce OPK czy SVP i wyłączcie je przed wyjściem z rooma !!!

Jest dokładnie napisane... A po Twojej wypowiedzi wynika, że ledwo co włączyłeś hacka to od razu włączyłeś SVP, no to się nie dziwię ;x

@2xUP

No właśnie... Autor tematu prosi o samo OPK Zombie, a sam podajesz temat z innym hackiem, gdzie są też inne opcje..

Obecnie nie ma hacka z samym OPK Zombie !

Opublikowano (edytowane)

sirosix 11.6 tam jest zm opk sam uzywam .. licze na +

// No już bez przesady - Spam | RaVneS

Co bez przesady o co ci biega? napisał ze da like ??

podałem nazwe undetected cheata? podałem ... poczekaj dam mu linka...

hack jest wpożo i tyle

Edytowane przez CieplutkI
1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Tak ale sirosix 11.6 Zombie OPK jest wersją BETA czyli testowaną, i nie jest jeszcze taka dobra, bo po:

1. Jesteś gdzieś po za mapką jak nie włączysz opcji "No Fall Damage" to umrzesz xD..

2. Boss dostaje do Ciebie ręką po czym również umrzesz...

3. "Go To Ammo" w tym przypadku nie działa tak jak powinna ;/ czyli po naciśnięciu klawisza o ile się nie mylę F8 nie dostaniesz ammo, dlatego nie strzelaj szybko z broni jeśli nie chcesz mieć szybko pustych magazynków

To chyba na tyle o Hacku SiroSix'a

Pracuję na:

32265.png

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...