Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

realmadryt7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Witam czy jest jakis ogarniety bot na atomix sro probowalem kd bota zainstalowac ale nie działa błąd rutin error 5 wyskakuje pobrałem microsoft c++ 2010 libaryfiles i net framework 4 zrobiłem raczej wszystko jak trzeba ale błąd nie zniknął prosze o pomoc Moje GG 6416584

Opublikowano

W opcjach językowych i regionalnych ustaw wszystko na angielski (usa), wtedy nie powinień Ci wyskakiwać błąd w kd bocie

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

Omg jak czytam nie które oosby na tym forum to mi się chce plakać. KDBOT działa na każdym serwerze na plikach Vsro , na każdym jednym wystarczy poczytac moj tmat o pet filtrze i wszystko zrobic tak jak jest tam i w temacie z odsylacza a nie gadac ze cos nie dziala . Pozdro dla troli forumowych co sie im nie chce nic poszukac tylko czekaja az sie im poda wszystko na tacy.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...