Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko W Sprawie Hacków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na prywatnym serwerze i dobiłem całkiem niezły resik, ale mimo wszystko mimo max statow i najlepszych itemow na warach padam jak mucha. Kumpel mi podpowiedział że all wiara gra na hakach. Wiecie może skąd takie haki wziąć bo bez nich gra na tym serwie mija się z celem.

Opublikowano

"Proszę

Witam jakiś czas temu ktoś napisał o playerze.rar , ale efekt uboczny był taki , że nie nie widzimy postaci , a oni nas no więc poszukałem czegoś lepszego i znalazłem plik dzięki któremu postać omija ref ,zwiększa speed i chyba dmg tzn. działa tak jakbyś miał założonego dino jest parę błędów

np. postać bez wigów albo na fenrirze widzimy jakby się czołgała , lub bijąc Ice storm lub Evil Spirit widzimy , że postać robi emotke " Sir " . Wielu się na pewno przyda pozdrawiam ;-)

tutaj Link> http://w739.wrzuta.pl/plik/5GutyftiA8C/player

Plik wklejamy> Data >Local >Player

Nie wiem jak skanowac ten plik przez neta , ale zadnego syfu w nim nie ma...

Działa na s2 w gore "

Zacytowałem post użytkownika i jest to dość zrozumiałe czyli efekt jakiego oczekuje mniej więcej. Ale jest pewien problem.

Plik wklejamy> Data >Local >Player

w tym katalogu nie mam pliku player:/ więc nie wiem gdzie podstawić ten plik.

Opublikowano

Jeśli nie masz tam tego pliku, to nie masz animacji postaci :P musi być ;) Pamiętaj: plik, nie folder i z rozszerzeniem ".bmd". Po prostu wklej tam plik player.bmd i jeśli zapyta o podmianę, potwierdź. Uwaga! Przed podmianą zrób kopię zapasową folderu "Data". GL ;)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

No ściągnąłem i znalazłem jakimś cudem ten plik:) był w katalogu głównym. Podejrzane trochę jest że plik podstawowy jest większy od tego co teraz pobrałem ale cóż podmieni i zobaczymy co wyniknie z tego:))

Ale niestety narazie serwer off:p

Także po włączeniu napisze jaki efekt.

A powiedz mi jeszcze jedno jest jakiś program do ładowania potów?? bo przy warach palce sobie połamie:p

Opublikowano

Możesz sobie ewentualnie napisać hack na ominięcie ref (tego "jęku" czy "kucnięcia" przerywającego atak), którego używają niektórzy "trickowcy" albo skill hit hack :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Niestety nie umiem sam pisać hacków:(

To plik który znalazłem na forum

http://w739.wrzuta.pl/plik/5GutyftiA8C/player

ale niestety nie ma żadnego efektu i nie skutkuje to tak jakbym tego oczekiwał.

Wstawiam swój plik I byłbym wdzięczny jakby go ktoś z edytował lub polecił mi skuteczniejszy.

http://www.sendspace.pl/file/ad92eb710f1b6a5598e4670

Z góry dzięki:)