Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

macie pomysl gdzie lowic?

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze

macie pomysl gdzie lowic jeszcze orpocz m1 bo w m1 to juz wszedzie lowilem i za kazdym razem ban bo Gmy teraz widze nie maja co robic i chodza po calym m1.. dzisiaj zostawilem nawet na takim moscie w m1 bo wiem ze kolo rybakow chodza poszedlem sobie do szkoly i banika wyrwalem i sie powoli denerwuje. znacie jakies miejsca jeszcze nawet mysle czy gdzies w ziemi nie lowic tylko nie wiem gdzie ludzie prawie nie chodza ^^ prosze o jakies odp.

Opublikowano

heh fajnie tylko ze GM i tak znajdzie;],to nie jest tak ze on chodzi po mapie,tylko bierze summon do was i jest przy was i ma na mapie was rozmieszczonych podobno tak to jest.To jak ci to wyjdzie?,a po 2 GMa nie oszukasz

Opublikowano

i tak lipa bo fb w gorach na mapce po prostu nie lowi, probowalem tez w m2 i no ze 3 dni to moze polowilem ale w 4 otrzymalem napis ktorym juz wymiotuje :D "twoje konto zostalo zablokowane" haha :D macie jeszcze jakies pomysly bo juz chyba zmienie zarobek. myslalem nad medalami ale 1 medal na syrku to 900k zeby zszedl jako tako a malze idzie za 4,5 dosyc szybko, wiec nie wiem ile bym 3 kontami wydropil tego w 1 dobe naprzyklad bo mam em2 wykupione :D

Opublikowano

Zrob sobie najlepiej dropka w m2 i drop a jak bd event kup x2 dropa i drop szkaty wzbogacisz sie szybko

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

do imha jesli sie moge spytac jaki lvl trzeba bo chodzi mi o to zebym nie musial byc przy kompie bo tak to na fish bocie tez moge i bym patrzyl czy ktos pisze :P na medale troche mi sie nie oplaca bo nie sadze zebym w jakas godzine 3 kontami mial z 15 medali chociaz nie wiem bo nie dropilem na em2

Opublikowano

od 5 lvla możesz zacząć, ale musisz mieć do tego mentala z full silnym i eq +6 minimum.

to tak zrobie tylko jakas gildie na 3 postacie musze znalesc czytalem tez w 1 poradniku ze 15 lvl mentala zeby zrobic wiec sam nie wiem. bo nie sadze ze wlasnie z eq+6 na 5 lvl tam wyrobi bez waithacka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...