Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak oceniacie MW3 ?

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak oceniacie Modern Warfare 3 w skali od 1 do 10?

Ja oceniam na 9,5/10

Tylko 2 rzeczy mi się nie podobają.

Zrąbane celowniki laserowe i w pewnych momentach widzę jak Price mówi ale nie słyszę go i nie ma napisów.

Opublikowano

Single - 7/10. BO ma lepszą fabułę, a tu takie proste to w sumie... Ale jest super. Multi? 9/10. Brakuje mi paska lvla, wkurza XM25 semiauto tube. I co tam jeszcze... Ogólnie jest git cud miód orzeszki :D

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

9,9/10 wszystko zajebiste operacje specjalne nie moglo być lepszych kampania supcio i multi masakra zajebistości strasznie dużo rzeczy do wyboru tylko grafika jak dłużej się gra to kręci się w głowie i jakoś dziwnie dlatego - 0,1 pkt ale grywalnoś na maxymalnym poziomie

Opublikowano

Witam!

Jak oceniacie Modern Warfare 3 w skali od 1 do 10?

Ja oceniam na 9,5/10

Tylko 2 rzeczy mi się nie podobają.

[Cenzura] celowniki laserowe i w pewnych momentach widzę jak Price mówi ale nie słyszę go i nie ma napisów.

Czytaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/475964-zakaz-przeklinania-na-mpcforumpl/

dołączam się do pytania :D właśnie chce ją jutro kupić i nie wiem którą kupić czy battlefied 3 który (jest po polsku całkiem :D) czy cod mw 3 (która zaskoczyła mnie z siódmej części :D) xD

e a jak chodzi o call of duty mw 3 to ile ma misj?? bo jak mało to chyba mi się nie opłaca jej kupywać ?

5mvx.jpg

Opublikowano

MW3 jest o niebo lepsze a Battleshit to jakaś gierka dla dzieci które nie potrafią sobie poradzić z zabijaniem wrogów tylko spokojnie campią i czekają na kill. Tak to umie każdy.

Odkrywca
Opublikowano

W których widać, że postawili na strzelanke a nie robienie ciągłych zadań jak np. wysadź to, wysadź tamto, uratuj tego itp...

Opublikowano

Ej !! Bez wyzywania mi bfa. Z call of duty jestem od początku i wiem co i jak, ale bf'a tez b. lubię i nie krytykuj go od tak. Argumenty daj a nie kurde latasz po całym świecie ,, Czasami aż się chce polatać heli itp. Wsiąść w ten samochodzik i pojeździć troszkę.

Mw3 ma do dupy silnik graficzny i aż szkoda bo activity powinno frost bita 2 wsadzić i było by mistrzowskie. Bf3 jest naprawdę dobry i nie lubię głupiego tego typu.

W końcu to shooter fpp o.O a nie jak w przypadku Battleshita jakaś bezsensowna przechadzka po świecie gry bez celu.

Te 2 tytuły są na mojej liście ulubionych gierek,, wgl nie mogę się doczekać nfs the run ^^

Więc uszanuj trochę ich,,,

Mw3 9/10 ( Było by 10/10 gdyby nie ta grafika ;)

Opublikowano

SIemka

Generalnie MW3 przebija MW2, lepsze , bronie fajne. Grywalnośc zajebista, kampania sieka totalna ( przynajmniej dla mnie bo uwielbiam całą serie MW :D ), survival mega ^^. Tylko ta grafa ... Kurde mogliby pomyśleć nad jakimś nowym silnikiem. 9/10 z czystym sercem :)

Tak na marginesie nie uważam BFa za shit, bo grafika totalnie powala MW3, za to jesli chodzi o grywalnosc to MW3 :)

Mamy 2 zajebiste gry, po co się klocic ? :)

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Opublikowano

zawsze wolalem coda niz bf'a bo byl bardziej grywalny teraz to sie zmienilo mutli jest slabe bo to jest powtorka bo czy mw2 nie mam pojecia czemu na tym forum wszyscy uwazaja ta wersje coda za gre roku jak 90% graczy uwaza ze to shit roku o.O (moze nie roku , ale po prostu slaba gra) jezeli activision chce miec jakis zysk w kolejnej czesci coda to koniecznie musi zmienic silnik i wymyslec cos zupelnie nowego (od cod4 jest ten sam system klas) ale cod nie moze sie zmienic w cos typu bf tzn. latanie czy jezdzenie samochodami

Opublikowano

kupiłem grę i bardzo fajna ale mam wady do niej ponieważ czasami mi error wyskakuje ale przeszłem ją na veteranie i super wciąga ale lepsza była black ops fajna grafika i ma funkcje dobre przy menu gry wszystkie części gry przeszłem :D

5mvx.jpg

Opublikowano

9/10 singleplayer, 9,5/10 przetrwanie i dod. misje, / 10/10 multiplayer.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Multiplayer to jest po prostu wypas, lecz było by zaj*biście, gdyby nie było cheatów. Tak - nie przesłyszeliście się!

Na serwerach już grasują cheaterzy, którzy według mnie trochę niszczą rozgrywkę. Jak tak patrzyłem to większość była z Rosji.

Misje bardzo fajne, lecz kilka przypomina mi takie z pierwszej Modern Warfare - tylko inne tekstury map, etc.

Ogólnie fajnie mi się na SinglePlayer gra, lecz Multi nic nie pobije.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

KickAssPL a cod mw3 ma jakiś cel? Chodzisz i tak samo kilujesz i jest 2x więcej kampów grałem i doskonale to wiem... ocena Cod mw3 4.5/10

Opublikowano

Oceniam mw3 na 9/10 , to dalej ten sam dobry cod którego grało się parenaście lat temu , tyle że bardziej urozmaicony i ulepszony graficznie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...