Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Czołgi ciężkie.

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Postanowilem znowu zabrac sie do robienia tutów dla wota ale teraz bedą o wiele lepsze

:)

Jak wiecie czołgi ciężkie są zazwyczaj bardzo duże i maja więcej pancerza i lepsze działka niż czołgi lekkie lub średnie(Ale nie zawsze nieraz czolgi cięzkie sa gorsze od srednik np KW jest gorszy od 3601 vk).

Czołgi jak już mówiłem maja dobry pancerz,działko i sporo wytrzymałości.Pierwszy czołg ciężki(oprócz premium)to KW,T1 HAVY i jest to 5tier(tier-poziom czołgu)

Czołgi ciężkie sa wolniejsze od lekkich z powodu tego że sa większe i elementy czołgu maja większą masę.

W czołgi ciężkie najlepiej walic w gąsięnice,tył,silnik.

Czołgami ciężkimi nie szalejemy jak lekkimi,tymi czoołgami staje się najlepiej koło przeciwników i stoi się w miejscu poniewaz nie jest to szybki czołg.

W czołgach ciężkich są już lepsze działa niz w innych czołgach,np:122m,150mm,76mm itp

W tych czołgach najważniejsze jest:1.Radio 2.Działo 3.Zawieszenie 4.Wieża 5.Silnik(Silnik zawsze robie na końcu ponieważ ja lubie stać w miejscu niektórzy robią pierwszy silnik)

Teraz opisze czołgi ciężkie jakimi grałem.

Pierwszym moim czołgiem ciężkim był KV.

Jest to dobry czołg nawet i do zarabiania.

Z wieża ma 660wytrzymałości i najlepsze jego działko to 150mm.(Bardzo wolno ładuje nie polecam)

Jego rankmatch też jest dobry prawie zawsze jest w górnej częsci tabeli.

Niektóre czołgi z jakimi gra nie mogą go nawet uszkodzic np,Leopard,t-50

Jest to wolny czołg który jedzie max 30km.

Ma on nawet fajny wygląd.

Ma on 2wieże,pierwsza podstawowa wtedy jest mniejszy a gdy zamontuje sie 2 jest większy.

Tutaj jego ss(nie moje ss)

kv1.jpg

Drugim czołgiem którym aktualnie gram to kw-1s.

Do niego jest droga amunicja 1amunicja=1tys(W tym najlepszym działku)

Z wieża podstawową ma 810wytrzymałości a z wieża kupioną ma 860.

Jego najlepsze działko to 122mm(7poziom)

Jest to czołg zwinny który jedzie 42km.

Jego rankmatch jest naprawde dobry.Prawie zawsze jest na górze a jeżeli pojdzie w lepsze tiery i bedzie na samym dole to i tak uszkodzi każdego.

Po tym czołgu jest IS(50k doswiadczenia) lub jak ktos woli to KW13(czołg średnie,potrzeba 60k doświadczenia)

Tutaj jego ss(nie było na niecie to zrobiłem sam xD)

shot029d.jpg

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Poradnik OK, ogarnij to troszkę, wyśrodkuj, dodaj kolory i estetyke.

Po tym czołgu jest IS

EEE?, po KV-3 jest IS O_o

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

T-50 nie rozwali KV no chłopie to musimy zagrać na pokoju treningowym ;)

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

O ile mi wiadomo, to pierwszym ciężkim czołgiem jest francuski B1( IV tier), a T-50 jest w stanie uszkodzić KV [możemy się zmierzyć w pokoju treningowym ;) ]

Opublikowano

Napisz coś może o amerykańskich bo na forum mało o nich jest, a sam nimi gram , aktualnie mam T29 z działkiem 105mm.

Opublikowano

Niby poradnik spoko, przydało by się usunąć trochę kolorów, bo mnie oczy już bolą od tego.

Błędy ortograficzne popraw i estetykę.

@Ktosiek

Ale się zagalopowałem, temat był w 2011...

Ale i tak ocena się przyda : x

sygnatura111.jpg
Opublikowano

TUT słaby choćaż daje like za kolorki ( więcej tanków więcej historji od kiedy do kiedy co miały i tp jakie działa wiki ci pomoże )

Spoko czekam az ty taki zrobisz -_-

Ale wykopaliście temat o ja pier.

Poradnik stary wtedy miałem max 6tier teraz 9 i wiecej czolgow.Moze go poprawie jak mi sie zachce

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...