Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][MPC] KaszubakPL 1.8 D3D | Chamsy | WallHack | itp. |

KaszubakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wallhack=crash po 15 minutach, powieksz menu, bo wychodzi za.... i opcje D3D zawsze sa na gorze :) Wersja taka sobie wiec nie dam plusika jak wniesiesz poprawki to owszem

@Down Dawal mi go testowac :)

//Rozmawiałem z autorem cheata i jakoś on mi napisał, że nic Ci nie dawał do testowania czyli poprostu ściemniasz - Ostatnie ostrzeżenie, na kolejny raz będzie od razu warn || AdrenalinaPL

Przepraszam jak namocniej. Twoj hack pieknie smiga. Pomyliles mi sie z innym userem. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz. Lap 2xLIKE za to :)

Edytowane przez GraFixPL

Welcome back

Opublikowano

@UP

Niech robi jak chce, bo co to za różnica czy D3D są na górze czy na dole ? Tak zostało przyjęte, że zazwyczaj opcje D3D daje się na górę.. Ale skoro chce je mieć w innym miejscu, to czemu nie ? ;x

@top

Pograłem chwilę i było wszystko ok ;)

PS. GraFixPL

Nie wiem jak mogłeś testować tego hacka przez 15 min skoro autor wstawił go o 18:28 a ty napisałeś posta o 18:39 nie minęło nawet 15 min tylko 11 min..

Więc Twój post można uznać jako spam..

Opublikowano (edytowane)

oj Adrenalina... spinasz sie jak niewiem... nieczepiaj sie szczegółów ... a jak już sie masz czepiać to czepiaj sie prawdziwych...

ps zassysam ...

oby tych Pierdol*nych crash'y niebyło

niewiem co z ciebie za pisarz hacków ale każdy twój hack u mnie strasznie laguje...

niewiem czy tylko mi...

Edytowane przez CieplutkI
1316203915-U255649.gif
Opublikowano

@UP

Ja się nie spinam. Co, prawda w oczy kole ?

Czas zainwestować w nowy komputer a nie na starym sprzęcie śmigasz.. I nie płacz, że to wina moich hacków, bo to nie jest ich wina -_-

Opublikowano (edytowane)

GraFixPL jak będę chciał to menu poszerzę :) I na jakim windowsie śmigasz co po 15 min crash ? ja na XP x32 grałem na WH przez praiwie 1h i 0 crash'y :)

@ GraFixPL ale ja Ci nie dawałem cheata :|

@ GraFixPL spoko

@Down przecież to działa na x32 i x64 ...

Edytowane przez KaszubakPL

Kaszubak

Opublikowano (edytowane)

sorki adrenalina... mój laptop nie staroć pozatym niebawie sie co miesieczne ulepszanie komputera ponieważ niepotrzebne mi to...

chłopie rozwalasz system swoimi postami.. windows xp sp3 x86 (32bit, wszystkie net frameworki itp zainstalowane ) wiec niewiem stary co ty odpier*alasz....

inne hacki zero crashy albo crash po chwili ale twój rozpierd*ala system :)

//Nie będę z Tobą dyskutował. Jeżeli chcesz podyskutować to pisz PW lub GG

PS. Post nie wnosi nic do tematu - warn 5% - spam || AdrenalinaPL

Edytowane przez AdrenalinaPL
1316203915-U255649.gif
Opublikowano

PO CHU* robicoe hacki do WR jak jest Latwo ?? zrobcie publiki do combat arms zeby odpalalo sie jak na WR !!! troche sie wyslicie jak mozna inna gre porozbierdalac a i dajcie juz sobie z tym warrockiem

Opublikowano

@KaszubakPL Cheat pro śmiga zero crash Like It.

@woow1 Nie chcesz to nie graj w warrocka tylko w combata . Ale chłopie to jest dział warrock więc jak chcesz hacki to idź sobie do działu Combat Arms -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...