Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań na które szukam odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam parę pytań

1.Jak założyć granaty żebym mógł je używać bo odczytałem wiadomość z emaila rozpakowałem granaty ale nie wiem jak założyć.

Enforcer

2.Np jak zabije złodzieja wezmę drop razem z walizkami to jak zrobić żeby te walizki czyli cały łup mi policzyło i mieć dużo kasy.

3.Jak szybko zarabiać jako Enforcer.

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano

zeby załozyć granaty musisz nacisnac I przy jakims e-mailu lub przy np double B ... tam bedziesz mial wolny slot (specjalny dla granatow) klikasz change i wybierasz rodzaj granatow .

co do kradziezy jak widzisz ze jakis teror kradnie najec na niego kursorem i naciscij F , zabij zabierz brudny szmal i jedz na swojego drop off'a .

Co do zarabiania kasy nforceerem to dobry zarobek jest na gwiazdkach (goscie którzy wyswietlaja ci sie jako gwizdka na mapie) aresztujesz takiego dostajesz 1600 a jeszcze jak go zabijesz po aresztowaniu 500/600 no i na czatowani na złodziei . (aresztowanie- musisz miec bron ktora obezwladnia . Podchodzisz do goscia i ciskasz Alt ) sory za ńćżśąę i cala reszte ale nie chce mi sie poprawiac :P

pomogłem daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...