Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

build Shaco AD

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio dużo mówicie, że shaca osłabili na AD.

podajcie wasz najlepszy build dla shaca do AP w takim razie.

nie chce odpowiedzi z linkiem do mobafire, bo z tamtego najlepszego mi za dobrze nie idzie.

Opublikowano

Shaco pod ap jest usless tylko stoi w krzakach i stawia boxy zero skilla zero niczego a pod AD najlepiej sie jungluje piekne ganki dosyc ladny damage slow fear jak ustawisz dobrze boxa. Oczywiscie na lane tez jest dobry ale shaco do zdecydowanie jungler ze wzgledu na te ganki z q.

Opublikowano

Zależy , zadecyduj czy chcesz go pod AP, bo to jest anty jungler, jungler AD jak sama nazwa do lasu, lane ad wg. mnie jest useless, ale jak kto woli :)

casual irishman

n2jw2u.png

Opublikowano

Zależy , zadecyduj czy chcesz go pod AP, bo to jest anty jungler, jungler AD jak sama nazwa do lasu, lane ad wg. mnie jest useless, ale jak kto woli :)

ehmm ad shaco na lane jest useless? dlaczego tak sadzisz? jak dla mnie to swietny champ na lane, polaczenie np blitz + shaco na lini to czysta magia, jack w krzaki blitz lapie delikwenta i ma pozamiatane. Mysl co chcesz ja zdania nie zmienie. ;O
Opublikowano

z moba fire Ci źle idzie ? o_O

sprawdzałeś TEN ? ja nim gram tylko do zapału i zajebiście sie gra :P

attack ma około ~250 więc można sie pobawić ^_^

graphic.png

Opublikowano

A ja polecam buty szybkosci--> ostrze yoummu --> infinity-->krwiopijec --> ostatni szept--> tasak lub krwiopijec jest to zajebisty build pod zabojcie ( uzywasz q Walisz od tylu Demejdz okolo 1000 dobijasz ze sztyelow uciekasz xD podczas team fighta warto pierdolnac klona zeby sial spustoszenie a samemu biegac gdzies niedaleko i jak widzisz kogos na polwce hp dobijac i uciekac z Q no albo zabic z Q)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Buty piątki jak już :) później infi edge proponuję od razu pakować , bo daje bonus do q i jest op wgl :D Potem Trinity Force , bez tego itemu ani rusz shaco :) a potem wedle uznania czego mamy za mało, czego brakuje. No oczywiście jeżeli lecimy w jungle to najpierw kupujemy latarnię jakąś czy coś oraz jakiś itemek pod armor. Shaco ma elastyczny build i sam musisz dobrać co jest dla Ciebie najlepsze , my Cię możemy naprowadzać tylko :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Buty piątki jak już :) później infi edge proponuję od razu pakować , bo daje bonus do q i jest op wgl :D Potem Trinity Force , bez tego itemu ani rusz shaco :) a potem wedle uznania czego mamy za mało, czego brakuje.

Okeeeeeeeeeej. Robie shaco bez trinity i jest dobry. Gdzie tu morał?

casual irishman

n2jw2u.png

Opublikowano

kup trinity force to zobaczysz ... chodzi głównie o pasywy , slowa dostaje przeciwnik, a po użyciu skilla (chodzi o q) wchodzi dodatkowe dmg czyli przy odrobinie szczęścia możesz pakować po 1000 z samego q :)

Gold Member

nvm

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

z moba fire Ci źle idzie ? o_O

sprawdzałeś TEN ? ja nim gram tylko do zapału i zajebiście sie gra :P

attack ma około ~250 więc można sie pobawić ^_^

Według mnie ten build jest zbyt papierowy, jesli zrobisz taki to shaco nie moze brac udzialu w team fighcie a jak bedzie chodzil sam to taki np. tryndamere wezmie go na 2 hity. W koncowej fazie gry wszyscy kupuja oracle na shaco wiec bedzie strasznie latwym celem, polecam zamien jakis item na np. Frozen mallet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...