Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Xampp Na No-Hamachi Reje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA ZROBILEM SERWER METIN2 NO-HAMACHI , SERWER DZIALA DO PERFEKCI , NAWET PRUBIWALISMY NA INNYH KOMPUTERAH JEDEN KOMP W POLSCE A DRUGI W HISZPANI I DZIALA SERWER , ALE MYSQL TYLKO MI DZIALA Z TYM IP : 192.168.1.100 I STRONA TERZ NA TYM IP : 192.168.1.100 . PROSZE POMOC , CZY MUSZE ZMIENIC COS W SERWIE ALBO W MYSQL PROSZE POMOCY.

JUSZ SPRUBOWALEM WPISAC NA STONIE 192.168.1.100 ALE LUDZIE NIE MOGOM WESC NA MOJ ZEWNENTSZNY IP I NIE WIEM CO ZROBIC PROSZE POMOC

Opublikowano

Radzę Ci pisać ze słownikiem, bo w jednym zdaniu można się dopatrzeć kilku błędów...

Co do tematu, to nie wiem bardzo o co Ci chodzi konkretnie... Wytłumacz to dokładniej, ale już bez błędów.

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

Robi błędy bo nie mieszka w Polsce od wielu lat .

Chodzi mu o to że zrobił serwer no-hamachi i zrobił stronę na xampp ale jak np ja wchodzę na jego IP zewnętrzne to nic łączy.

Serwer działa bo do gry łączy.

PS. jak on wchodzi na IP zewnętrzne to mu chodzi :)

Opublikowano

Jeśli no hamachi to może być hosting.

Np. Cba.pl,yoyo.pl

Tu możesz pobrać stronkę:

To jest ukryta treść, proszę

Pozdro.

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Coprawda nie robiłem nigdy serwów no-hamachi tylko hamachi, i to chyba nie ma większego znaczenia... tak samo się robi, pobierz dowolny szablon reje, wyedytyj pliki pod twój serwer, odpal MySQL i wyłącz wszystkie programy które pobierają neta, i odpal XAMPP, powinno działać, jak nie, to pewnie zrobiłeś jakiś błąd przy stawianiu, jest to tylko sugestia, bo dawno się z tym bawiłem, mogą znajdować się błędy, za to przepraszam, i życzę powodzenia...

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

OOooo duża różnica jest przy serwerze no-hamachi i hamachi :P

Aby strona poprawnie działała , nie baw się z xaampem tylko zakladaj konto na cba.pl

i wejdz winscp do ftp strony , wgraj szablon zrob dla swojego IP skrypty i gra =p

wielka filozofia ;px

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Dobra zrobiłem stronę na cba wgrałem rejestracje IP podałem zewnętrzne i nadal nie zakłada kont ;/