Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM!] Co się dzieję z MPCForum ? ;/

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co się dzieje z MPC Forum ? ;/ Straciłem ponad 10 postów z tematów których się udzielałem wczoraj... ;/ Pomogłem kilku osobom i teraz tych moich postów nie ma.. ;/ ja pierd**e... ;/ co jest grane ? ;/

@Edit i do tego znowu muszę ustawiać sygne a wczoraj ustawiałem... ;/ lol i żal... ;/

Edytowane przez xKaMaSx

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

1 zły temat 2 Nie pisz tylu przekleństw na raz, bo mi się nie dobrze robi a 3 10 Postów? Ty jesteś na forum żeby chwalić się ile masz postów? Ehh z 10% jak nic

Nie ma ;(

Opublikowano (edytowane)

1 zły temat 2 Nie pisz tylu przekleństw na raz, bo mi się nie dobrze robi a 3 10 Postów? Ty jesteś na forum żeby chwalić się ile masz postów? Ehh z 10% jak nic

Lol... ile tam przekleństw widzisz w poście ? Jak na razie użyłem 1... I to z cenzurą... A i nie chwalę się postami tylko te posty były pomocne dla innych mam w dupie ilość postów, tylko chodzi o to, że to co napisałem było przydatne dla innych. A Ty nie bd decydował ile %... Kim Ty niby jesteś... To nie Ty bd decydował tylko ktoś kto ma rozum i większą rangę... Idź w ..... .

@Edit jak na razie to Ty powinieneś dostać kilka %, bo nie udzieliłeś się na temat... Offtop...

Edytowane przez xKaMaSx

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie będę dyskutował z głupszymi -.- Wyżalaj się do Administratora forum.

@Offtop

Dupa zbladła, bo mam rację... Głupszych to sb możesz nazywać swoich kolegów, ja nim nie jestem (całe szczęście), więc nie pozwalaj sb wyzywać innych userów, mimo tego, że nic Ci nie zrobili... Forum jest po to, aby pomagać, a nie ubliżać innym. Niektórzy to są nie wychowani.

@Top

Proszę mi powiedzieć czemu tak się dzieję z forum ? Nie wiedziałem gdzie napisać temat, więc jeśli źle to proszę o przeniesienie.

xKaMaSx

exMod

Memory

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...