Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]AK-47

Mystiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Co sądzicie o słynnym "Kałachu" w War Rocku? Opłaca się go kupować i grać nim?

Apeluje do Moderatorów o nie zamykanie mojego tematu.Nie jest to żadne porównanie, więc nie odsyłajcie mnie do tego tematu, który zazwyczaj podajecie w takich sytuacjach.

Opublikowano

Wg. mnie lepsze jest M4A1 bo ak powoli strzela i ma duży rozrzut :/ chyba ze na cheatach to prawdziwa kosa :D chyba że jesteś bardziej zaawansowany to już według gustu :)

Kaszubak

Opublikowano

AK47 jest najlepszą bronią f2p w WR, ale jak się umie grać i ma dość dobry sprzęt.

Topowi gracze polskiej sceny jak wymiatający kiedyś w PH marioseda czy może madafaka, madoxie dawali z nią nieźle popalić.

Tylko, że właśnie trzeba ogarnąć rozrzut. Dla początkującego gracza dlatego lepiej sprawdza się M4A1 posiadające doskonałą celność i dobrą szybkostrzelność.

Jeśli chcesz grać w lidze ESL to wymagane jest ogarnięcie kałacha : )

Zresztą poczytaj sobie:

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No dla bardziej doświadczonych graczy ta broń jest bardzo dobra. Nie ma wielkiego rozrzutu ani odrzutu. Trzeba się troszkę przyzwyczaić do tej broni. Nie jest łatwa do opanowania. Dobra również jest broń M4A1. Dużo graczy z wysokimi lvlami posiada właśnie tą broń. W przypadku M4A1 tą maszynerie się łatwiej opanowuję. Szybciej strzela, ma mniejszy rozrzut, lecz troszkę mniejsze DMG. Ale to nie jest wielki minus dla tej broni. Mi osobiście lepiej grało się M4A1, pomiędzy tymi dwoma broniami oczywiście.. : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

W ogóle nie zgodzę się z wcześniejszymi opiniami. Broń beznadziejna, zapewne dlatego między innymi jest od 1 lvl'a. Razor kiedyś to było kiedyś. Troszeczkę gram w tą grę i wiem, że g1 miało skłonności do zmiany statystyk broni na przestrzeni czasu, tak jak to miało miejsce z PSG, czy K1. I nie ma czegoś takiego jak "ogarnięcie rozrzutu", można jedynie "ogarnąć" odrzut. Rozrzut, jaki jest taki pozostanie, niezależnie od umiejętności gracza. Osobiście wolałbym biegać z MP5K niż z AK. Dla mnie to broń bez przyszłości.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Wedlug mnie jest to bron ktora nalezy do czolówek.

Mialem przyjemnosc grac ta bronia i nie zalamalem sie na niej wrecz przeciwnie, bylem zachwycony.

Mialem dobre staty i byly posteby dzieki tej broni :)

Polecam !

Opublikowano

W ogóle nie zgodzę się z wcześniejszymi opiniami. Broń beznadziejna, zapewne dlatego między innymi jest od 1 lvl'a. Razor kiedyś to było kiedyś. Troszeczkę gram w tą grę i wiem, że g1 miało skłonności do zmiany statystyk broni na przestrzeni czasu, tak jak to miało miejsce z PSG, czy K1. I nie ma czegoś takiego jak "ogarnięcie rozrzutu", można jedynie "ogarnąć" odrzut. Rozrzut, jaki jest taki pozostanie, niezależnie od umiejętności gracza. Osobiście wolałbym biegać z MP5K niż z AK. Dla mnie to broń bez przyszłości.

Nieprawda. Ostatnio sobie zrobiłem acc i szalałem z AK aż miło.

Ta broń wciąż ma power. Tylko trzeba ją ogarnąć.

Jeśli nie będziesz próbował i się zniechęcał to jasne, że będzie Ci szło źle.

Prosty przykład to np. QS. W WR może i tego się nie zauważa, ale CS, CF i innych dynamiczniejszych grach

QS to podstawa dobrego snajpera.

QS = Quick Scope

Level w IS nie ma tu nic do rzeczy.

AK z powodu dmg i dużego magazynku pozwala bez przeładowania zabić nawet 3 osoby.

To mało?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie wiem, nie rozumiem trochę. Co tu jest do ogarniania. Szybką reakcję, refleks i celność wydaje mi się że mam, chociaż nie mnie to oceniać (świadczy o tym kd), a sniper to moja przodowa klasa.I mimo ze idealnie mam namierzone na przeciwnika nawet kiedy stoi (nie wiem co tu jeszcze można ulepszyć) to trochę czasu potrzeba, żeby go zabić z AK. Do tego dochodzą jeszcze laggerzy, których jest pełno, a z tak wolną przepustowością zabicie ich staje się praktycznie nie wykonalne (w najlepszym wypadku giniecie obaj).

Pe.eS. Famasem też można tego dokonać ^

32354141673387527780.png

Opublikowano

Powiem Ci tak ja w warrocka gram od 1 bety.Zacząłem około 2007 roku(chyba:P).Pierwsze pół roku było beznadziejne ale potem ogarnąłem wszystko.Ja np mam takie bronie:

1 slot:Kunckle

2 slot:mp5k

3 slot:ak47

4 slot:Granade

5 slot:famas

Ja ak47 przyznam się ogarniałem 4 miesiące ale jest porostu zejebis..!

Jak się nauczysz to będziesz wymiatać ja mam np takie staty:19-2:P

Mam 64 lvl i ciesze się grą.

Nie jestem NO-LIFE co siedzą po 24h na kompie..

Dzisiaj nocke robie:D do 6 rano.........xD

Graj tą bronią jest n1:D

nie regulaminowa sygna

Opublikowano (edytowane)

racja, M4A1 jest zajeeeebiste ^_^

kałach...grałem nim kiedyś, nie podszedł mi, w sumie grało sie dobrze, ale ten odrzut -.-

Nie przeklinamy, warn 5%- Siema Heniu

Edytowane przez Siema Heniu

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

@Siema Heniu Wulgaryzmy na MPC są dozwolone, jeśli nie są skierowane do kogoś lub nie występują w nadmiernych ilościach -.-

@ top Broń według mnie bardzo słaba, a nie jestem początkującym graczem, wręcz przeciwnie. M4A1 to jest kosa. Dla mnie gra AK nie ma sensu, bo wolę celne i szybsze bronie niż bronie z większym dmg.

To jest ukryta treść, proszę

Zapraszam do przeczytania - Siema Heniu

Edytowane przez Siema Heniu
Opublikowano

Ak47.? Ohh.. Ta broń ma powera, można nią dużo zrobić, nadaje się na Zoombie, CQC... Tylko ta broń nie jest dla początkujących graczy, ponieważ trzeba w niej ogarnąć odrzut :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...